10/06-17 11:06

To små piger dør efter deres mor efterlod dem i en bil i 15 timerTo små piger dør efter deres mor efterlod dem i en bil i 15 timer

Hun havde låst dem inde i bilen med fuldt overlæg, ifølge politiet.

storybild

En 19-årig kvinde fra Texas i USA er blevet fængslet, efter hendes to små børn er døde efter at være blevet efterladt i en bil i 15 timer.

Ifølge politiet havde hun efterladt sine 1- og 2-årige piger i sin bil i 15 timer, mens hun hyggede sig med en 16-årig ven. Da de kom tilbage til bilen, var de to piger ikke ved bevidsthed, og da de de to teenagere fik dem bragt til hospitalet, blev pigernes tilstand betegnet som 'kritisk'. skriver CNN.

Efter intensiv behandling måtte lægerne dog give op, da pigernes liv ikke stod til at redde.

Den 19-årige mor forklarede i første omgang, at hun havde været ved en sø med pigerne, hvor de havde duftet til nogle blomster, der fik dem til at kollapse.

- De troede, at pigerne havde været i kontakt med nogle giftige planter, det var deres historie, siger W.R Hierholzer fra politiet i Kerr County til CNN.

Men da politiet efterforskede sagen, fandt de frem til, at den 19-årige mor i virkeligheden havde efterladt de to små piger i en bil i 15 timer, hvor temperaturen undervejs var over 30 grader.

- Hun efterlod dem i bilen - med vilje - mens hun og en 16-årig ven var inde i et hus. De var inde i huset hele natten. Den 16-årige var kortvarigt i bilen, men gik ind i huset igen. De har begge erkendt, at de hørte børnene græde, men ingen af dem gik ud og så til dem, siger W.R Hierholzer.

Da den 19-årige mor endelig kom ud til børnene, var de begge bevidstløse, men i stedet for at køre dem til hospitalet omgående, forsøgte hun i første gang at bade dem for at få dem til bevidsthed.

- Det er absolut den mest uhyggelige sag om forsømmelse af børn, jeg har oplevet i mine 37 år i politiet, siger W.R Hierholzer.

Den 19-årige mor er i første omgang blevet sigtet for to tilfælde af at bringe børns liv i fare, men der kan ifølge politiet komme yderligere sigtelser i sagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx