Af - 31/10-16 21:36

Her bliver 20-årig pige slået med en stok, fordi hun stod for tæt på sin kæresteHer bliver 20-årig pige slået med en stok, fordi hun stod for tæt på sin kæreste

Den 20-årige kvinde blev idømt 23 stokkeslag fordi det blev vurderet, det var imod sharia-lovgivningen at hun havde stået tæt på sin kæreste.

storybild

(Billede: Scanpix)

En 20-årig kvinde blev i dag tildelt 23 piskeslag foran en jublende menneskemængde i den indonesiske provins Banda Aceh, efter en sharia-domstol havde vurderet, det var en passende straf for at hun stod for tæt på sin kæreste, skriver Daily Mail.

'Nørrebro hører under sharia': Unge lømler hærger og afpresser værtshuse
'Nørrebro hører under sharia': Unge lømler hærger og afpresser værtshuse

Den stærkt konservative og islamiske indonesiske provins har gennem længere tid været udsat for hård international kritik for sin tolkning af sharialovgivningen, der ofte fører til hårde offentlige fysiske afstraffelser for selv mindre lovovertrædelser.

Den 20-årige pige var en af 13 personer, der alle skulle modtage offentlig afstraffelse, fordi de havde forbrudt sig mod regler om intimitet med det andet køn.

Pakistanske islamister kræver kvinde henrettet og sharia
Pakistanske islamister kræver kvinde henrettet og sharia

Kun en enkelt kvinde undgik i dag at modtage sin straf, fordi hun var gravid, men hun står alligevel til at modtage sin fysiske afstraffelse, efter hun har født.

Banda Aceh indførte sharilovgivning i 2001, efter den indonesiske regering gav provinsen delvis selvstyre i forbindelse med en fredsaftale med lokale oprører.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx