Af - 05/05-15 09:06

Er det her den sødeste måde at sige op på?Er det her den sødeste måde at sige op på?

Først gjorde chefen store øjne, så grinede alle kollegaerne på den amerikanske tv-station.

storybild

En amerikansk nyhedschef vidste, at kollegaerne ville tage det tungt, da han afleverede sin opsigelse. Hans 'søde' opsigelse hitter nu på flere internationale medier.

Nyhedschefen valgte nemlig at aflevere den fysiske kopi af sin opsigelse i form af en kage. Det skriver mediebloggeren Jim Romenesko.

Da nyhedschefen Mark Herman blev tilbudt et nyt job hos den konkurrende tv-station, WKRN, valgte han en sød måde, at overlevere den kedelige nyhed til sin egen chef på.

- Jeg vidste, at de ville blive skuffede over, at jeg skulle forlade dem. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville sige op igennem kage - ikke blot fordi, at ingen kan blive sure eller kede af det over en kage, men også fordi, at jeg er lidt en spilopmager, og en opsigelseskage er intet mindre end hyleskæg, siger Mark Herman til bloggeren.

Journalisten, der var klar til at sige op, tog derefter kontakt til et bageri i Tucson i staten Arizona, hvor han bor og arbejder. Han spurgte, om de kunne hjælpe ham med at føre sin søde plan ud i livet.

Kasper købte en risret og en kage – Pris: 4 millioner kroner
Kasper købte en risret og en kage – Pris: 4 millioner kroner

- De sagde, at det var første gang, de overhovedet havde hørt om, at nogle havde gjort noget lignende, og at de ville være beærede over at hjælpe, siger Mark Herman.

Derefter sendte nyhedschefen sin opsigelse på email til sin chef, Michelle Germano og lovede hende samtidig at troppe op med en fysisk kopi til personaleafdelingen.

- Da jeg mødte ind, mindede jeg hende om det, og sagde: 'Her har du så den fysiske udgave,' hvorefter han præsenterede hende for kagen.

TV: Mor skærer kagen ud og falder sammen af glæde
TV: Mor skærer kagen ud og falder sammen af glæde

- Hun lo og sagde: 'Det gjorde du bare ikke! Du tager livet af mig'... Derefter tog hun kagen med til eftermiddagens redaktionsmøde og fortalte alle om opsigelsen. Vi fik alle grinet igennem, og det var en god måde at begynde en fredag på. Kagen gjorde klart den dårlige nyhed mere spiselig for alle, fortæller nyhedschefen.

Den tidligere medarbejder med den søde tand fortæller i øvrigt, at der var tale om en hvid kage med jordbærfyld og flødeskumsglasur.

TV: Det tror den ældre generation, de forskellige emojis betyder
TV: Det tror den ældre generation, de forskellige emojis betyder

- Det var den bedste kage, jeg nogensinde har smagt, men det kan godt være, at det var på grund af beskeden på den, der gjorde udslaget, siger Mark Herman.

LÆS OGSÅ: TV: Det bedste du kommer til at se i dag er den her lille lagkage

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx