Af - 14/05-17 15:41

Pædofilidømt britisk X Factor-deltager lejede ‘Harry Potter-værelse’ udPædofilidømt britisk X Factor-deltager lejede ‘Harry Potter-værelse’ ud

En tidligere pædofilidømt X Factor-deltager fra Grimsby i England har gjort sig meget uheldigt bemærket på Airbnb.

I 2013 blev den tidligere britiske X Factor-deltager Thomas Watton idømt fem års fængsel for at have krænket otte drenge i alderen 12-15 år seksuelt.

Han har dog ikke afsonet alle fem år, og nu er den 23-årige brite altså ude igen - og har gjort sig rigtig uheldigt bemærket på Airbnb, hvor han har forsøgt at leje et “Harry Potter-inspireret” kosteskab ud til “ensomme eventyrere” over 12. Det skriver dailymail.co.uk.


24-årig lærerinde idømt 10 års fængsel for sex med 13-årig elev
24-årig lærerinde idømt 10 års fængsel for sex med 13-årig elev

Watton blev et kendt navn, da han i 2011 deltog i X Factor. Han fik tusindvis af følgere på sociale medier, og det var dér hans jagt på unge drenge foregik. I alt indrømmede han 12 overgreb af forskellig art - seksuelt samkvem, besiddelse af “upassende billeder” og grooming.

I Airbnb-annoncen blev rummet beskrevet som “rigtig hyggeligt” og med adgang til køkken, toilet og ejerens egen stue.

Annoncen er nu pillet ned, og sagen om den tidligere pædofilidømtes annoncering bliver i øjeblikket undersøgt at Airbnb.

Da Watton blev løsladt, flyttede han ifølge Daily Mail 200 kilometer væk fra Grimsby til Salford og fik en ny identitet. Men i april i år var den altså gal igen.

Tiltale: Børn blev filmet med skjult kamera i Lalandia
Tiltale: Børn blev filmet med skjult kamera i Lalandia

I en skrivelse til Daily Mail forklarer Watton, at han ikke har haft Airbnb-gæster boende, og annoncen var ment som en joke. Ifølge Airbnb’s regelsæt skal man være over 18 år for at leje et sted. Det ville derfor ikke være muligt for Watton at have mindreårige boende. I skrivelsen fortæller Watton også, at han forsøger at leve med den dårlige samvittighed og går til forebyggende terapi.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Hjemmeholdet presset: Målmand må ud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx