Af - 04/01-15 11:47; Opdateret: 04/01-15 13:00

Manden, der er født med to penisser: Ekstra penis gjorde mit liv til et helvedeManden, der er født med to penisser: Ekstra penis gjorde mit liv til et helvede

Biseksuel mand, der kalder sig Double Dick Dude, udgiver nu en bog om at have to penisser.

storybild

(Billede: Polfoto/Amazon)

En 25-årig amerikansk mand stod sidste år frem med historien om den utroligt sjældne situation i hans underbukser - han er nemlig født med to penisser. I en såkaldt ‘Ask me anything’ eller AMA på Reddit besvarede han brugernes spørgsmål om alt fra, hvordan han dyrker sex, til hvordan han tisser.

Manden, som kalder sig ‘DoubleDickDude’, har nu valgt at udgive en bog om sit liv. Den har titlen ‘Double Header: My Life with Two Penises’ og kan fås på Amazon, hvor man kan læse et lille uddrag. I den forbindelse har han ladet sig interviewe af Rolling Stone magasinet.

- Tag det fra fyren med to penisser: Teenageårene og high school bliver ikke bedre af at have en ekstra penis. Mine penisser gjorde på et tidspunkt mit liv til et helvede. Det diskuterer jeg i min bog, siger han.

Gå ikke glip af historierne fra metroxpress ved at give et 'like' på Facebook.

Den anonyme, biseksuelle mand fortæller, at han har valgt at skrive en bog, fordi der efter hans AMA stadig er mange, der skriver til ham med spørgsmål og forespørgsler.

Han kommer dog ikke selv til at tjene på bogen - og ønsker ikke berømmelse. Derfor er det meget vigtigt for ham at fastholde sin anonymitet. For hans liv ville aldrig blive det samme igen, hvis hans identitet blev afsløret, siger han til Rolling Stone.

Efter hans famøse AMA har han fået vilde tilbud om alt fra sit eget realityprogram til roller i pornofilm. Han har takket pænt nej tak til det hele.

Double Dick Dude har ikke været bange for at eksperimentere, når det kommer til sex. Han fortæller, at han har haft over 1000 sexpartnere - og derfor har der både været gode og dårlige reaktioner på hans to penisser.

- To af de sjoveste reaktioner må have været, da en pige troede, det var en protese og prøvede at trække den af dem af og indså, at den var ægte. Hun begyndte at hyle af latter og var næsten ved at hyperventilere.

- Den anden var en fyr, som jeg mødte efter min AMA, som ser sig selv som værende heteroseksuel. Han sagde: ‘Jeg har tænkt mig at give dig et blowjob, fordi jeg vil gøre alle mine homovenner sure’.

Han har dog også oplevet dårlige reaktioner. Blandt andet fra en pige, som han så i flere måneder uden at have sex. Da hun endelig så ham uden tøj på, kunne hun dog slet ikke forlige sig med situationen og bad ham gå, og det gør ham stadig trist, fortæller Double Dick Dude.

Du kan følge Double Dick Dude på Twitter (hvor der er masser af billeder af de to penisser - så ikke et link du skal åbne på arbejdspladsen) og Tumblr (også et link af upassende karakter), hvor han deler masser af billeder af det han er ‘velsignet’ med.

Det er så meget mere end bare en sexdukke
Det er så meget mere end bare en sexdukke

Caroline fik dom for at larme under sex - det stoppede hende ikke
Caroline fik dom for at larme under sex - det stoppede hende ikke


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx