Af - 14/11-15 08:34

TV: Smukt - franskmænd forenes i fælles nationalsangTV: Smukt - franskmænd forenes i fælles nationalsang

Efter angrebene i aftes blev forvirring og frustration forvandlet til broderskab og sammenhold, da hundredvis af franskmænd spontant gik sammen om at synge den franske nationalsang.

Liberté, égalité, fraternité. Frankrigs altoverskyggende motto.

I aftes kom det til live efter bombeangrebene under venskabskampen mellem Frankrig og Tyskland ved Stade de France nordøst for Paris.

Befinder du dig i Paris, eller ved du noget om aftenens angreb, vil vi meget gerne tale med dig. Skriv på bnw@mx.dk - TAK!

LÆS OGSÅ: UM: Mange ringer ind men ingen meldinger om tilskadekomne danskere

LÆS OGSÅ: TV: Skudangreb i Paris fanget på video

Under en tunnel uden for stadion begyndte en gruppe på hundredvis af franskmænd spontant at synge den franske nationalsang, La Marseillaise.

En time forinden var alt ellers kaos, da tre store eksplosioner fandt sted uden for stadion, og politiet i al hast måtte afsikre området, imens tilskuere søgte i sikkerhed på plænen.

Ifølge den franske avis Le Monde er fire døde efter bombeangrebene ved Frankrigs nationalstadion. Tre af af dem var bombemænd, imens den fjerde var civil.

Befinder du dig i Paris, eller ved du noget om aftenens angreb, vil vi meget gerne tale med dig. Skriv på bnw@mx.dk - TAK!

LÆS OGSÅ: Overblik: Terror rammer Paris

LÆS OGSÅ: Gerningsmænd sprang sig selv i luften i koncertsal

LÆS OGSÅ: Åbne døre: Parisere åbner deres hjem for berørte af fransk terror

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx