Af - 13/09-13 13:51; Opdateret: 14/09-13 10:37

Hund reddede baby fra mishandlende babysitterHund reddede baby fra mishandlende babysitter

En familiehund reddede en 7 måneder gammel baby fra hans babysitter, efter den gjorde forældrene opmærksomme på, at hun mishandlede ham.

storybild

Familien Jordans labrador/schæferhund, Killian, var kvik nok til at opdage, at lille Finn Jordan ikke blev behandlet ordentligt. (Billede: Polfoto/AP/Arkivfoto)

En dreng fra South Carolina er blevet reddet fra sin babysitter, 22-årige Alexis Khan, efter familiens loyale hund gjorde forældrene opmærksomme på, at hun mishandlede den blot syv måneder gamle Finn Jordan.

- Vi lagde mærke til, at hunden blev meget forsvarende, når Alexis var i huset. Han begyndte at knurre og stillede sig mellem hende og vores søn. Hans hår rejste sig, og vi vidste, at der var noget galt, siger drengens far, Benjamin Jordan, til ABC News.

LÆS OGSÅ: Hund og ejer reddede mand fra brand

Familien havde brugt Alexis som babysitter i fem måneder. Før de ansatte hende, lavede de et baggrundstjek på hende, og da de så, at hun havde været babysitter flere gange før, besluttede de at ansætte hende.

Men da deres hund Killian, en blanding mellem en labrador og en schæfer, efter fem måneder begyndte at opføre sig besynderligt omkring hende, blev familien mistænksomme.

I den tro at Khan på en eller anden måde mishandlede deres hund, lagde Benjamin Jordan en iPhone under sofaen og satte den til at optage lyd. Da de hørte båndet, blev de imidlertid langt mere forfærdet, end de havde regnet med.

»Hold din fucking kæft!«, kunne man høre babysitteren råbe, mens den syv måneder gamle baby græd, som sådan nogle jo gør. Derudover var der lyde, der antydede, at Khan slog og ruskede i babyen, skriver ABC News.

LÆS OGSÅ: Blind hund lærer tampen brænder

- Vi kunne slet ikke tro det, sagde faderen, der straks tog sin søn på hospitalet for at få ham tjekket. Det viste sig heldigvis at barnet var uskadt.

Familien tøvede dog ikke med at melde deres babysitter til politiet. I retten erklærede hun sig skyldig i børnemishandling, og dommeren kvitterede med den hårdest mulige dom - et til tre års fængsel.

Derudover bliver hun registreret som børnemishandler, så hun aldrig mere kan komme til at arbejde med børn.

- Hvem ved, hvor mange børn hun har mishandlet, eller hvor mange yderligere, hun ville have mishandlet, havde det ikke været for vores hund, sagde Benjamin Jordan til ABC News.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx