Af - 12/11-15 07:08; Opdateret: 12/11-15 08:47

Så gamle ser Disney-babes ud i dagSå gamle ser Disney-babes ud i dag

En brasiliansk kunstner har givet sit bud på, hvordan en række af Disneys-kvinder ville se ud i dag, mange år efter tegnefilmenes udgivelser

Bildstrecke im Grossformat »

En Brasiliansk geografistuderende har givet sit kreative bud på, hvordan Disneys prinsesser ville se ud, hvis de var ældet siden tegnefilmenes udgivelse.

Isaque Arêas fra Brasilien sad en dag og tænkte, at det da var sjovt som Hollywoodstjernerne ældedes, mens Disney-darlingerne forblev evigt unge.

TV: Forsvundet Disney-film dukket op efter 87 år
TV: Forsvundet Disney-film dukket op efter 87 år

Den 22-årige geografistuderendes største hobby er at tegne, så det faldt ham helt naturligt at give prøve at tegne prinsesserne, som han tænker de ville se ud, hvis de ældedes naturligt siden udgivelsen af deres tegnefilm.

- Hvad hvis Disney-prinsesserne også blev ældre? Vi plejede at identificere os med Disney-karaktererne, men de har ikke fulgt os i vores egen forældelse, så det ville jeg gerne prøve at tegne, skriver Isaque Arêas til Metroxpress.

Den unge kunstner vidste først ikke hvor gamle prinsesserne egentlig skal forestille at være i tegnefilmene, så det krævede lidt research at regne ud, hvor gamle de måtte være i dag.

- Jeg valgte prinsesserne ud fra det kriterie, at de skulle have nået en vis forældelse. Jeg stoppede ved Mulan, fordi den næste jeg faldt over var Tiana fra prinsessen og Frøen, og den er altså ikke gammel nok til at vise en egentlig ældersforskel, forklarer han.

Denne barnestjerne skal spille 'Den lille havfrue' i ny film
Denne barnestjerne skal spille 'Den lille havfrue' i ny film

Isaque Arêas billeder er delt over 50.000 gange på facebook

Den brasilianske kunstner er overrasket over, hvor vidt hans malerier er nået, og det har givet ham blod på tanden.

Juhuuu: Netflix for Disney-elskere er på vej til Danmark
Juhuuu: Netflix for Disney-elskere er på vej til Danmark

- Jeg er virkelig overrasket over, hvor bredt det her er nået ud. Jeg havde troet at det måske bare nåede ud her i Brasilien, men der er flere internationale medier der har delt billederne nu. Så når Tiana, Elsa og Anna og alle de andre bliver lidt ælre, så skal jeg da nok lave en opfølgning, forklarer han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øksemandens far står frem: 'Hvorfor...
bt.dk
Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Historisk interview: Kendt dansk...
bt.dk
Brugte millioner på at ligne den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx