Af - 01/11-15 08:56

Vil hellere forfølge drøm: Superstudent dropper højt betalt jobVil hellere forfølge drøm: Superstudent dropper højt betalt job

Efter at have fået topkarakterer på eliteuniversitetet Cambridge droppede Rosie bankjob i investeringsbank til fordel for at dyrke sin store passion på fuld tid

Bildstrecke im Grossformat »

En 23-årig studerende fra Storbritannien takker nej til et velbetalt job i bank, i stedet vil hun undervise i yoga og sælge kokosvand.

Det skriver Daily Mail.

Over 400.000 danske kroner om året. Det var årslønnen, der stod i bunden af den kontrakt, som en unavngiven investeringsbank var parat til at tilbyde topstudenten Rosie Sargeant. Men i sidste øjeblik sprang den superstuderende fra - hun ville hellere dyrke sin nyfundne passion for yoga.

Mads gik fra fast job med 40.000 kroner i månedsløn for at få verdenen til at dele
Mads gik fra fast job med 40.000 kroner i månedsløn for at få verdenen til at dele

Rosie havde opnået den højeste udmærkelse, den såkaldte 'triple first,' på topuniversitetet Cambridge, men kommer ikke til at bruge det imponerende akademiske resultat på at skovle penge ind på lønkontoen.

Istedet dyrker hun sin store nyfundne passion som yogalærer hos yogastudiet Ethos, der skal til at begynde i London. Efter en opringning, så var Rosie med ombord på åbningen i hovedstadsbyen.

- Jeg tror oprigtig talt, at jeg kun endte med at få min 'triple first' på baggrund af yogaen, at jeg kunne få afløb for min stress var virkelig vigtigt for mig.

Den akademiske superstjerne fik tilbudt jobbet efter at have taget et sabbatår, hvor hun havde arbejdet for investeringsbanken. På trods af, at hun med sin humanistiske baggrund, hvor hendes studier kredsede om sprog i moderne tid og i middelalderen, så endte det alligevel ved et jobtilbud lang tid før Rosie havde været til den sidste eksamen.

Rosie havde egentlig takket ja til det opsigtsvækkende tilbud, men da de sidste eksaminer stod for døren, så begyndte noget at nage hende. Havde hun nu truffet det rigtige valg?

9-årig fyr tjener millioner på at teste Kinder-æg og Lego
9-årig fyr tjener millioner på at teste Kinder-æg og Lego

- Jeg kiggede imod horisonten, og jeg begyndte at tænke: ' Faktisk, så elsker jeg yoga. Det har altid været sjovt, og det har fået mig igennem prøverne, når jeg har arbejdet som en hest i hverdagene,' sagde hun til sig selv.

Heldigvis har bankfolkene taget det pænt, oplyser den kommende yogainstruktør.

- Der har ikke været et dårligt forhold imellem mig og investeringsbanken. Jeg har lært så meget af dem og har fået en fantastisk oplæring hos dem, og jeg ville slet ikke have noget imod at arbejde hos dem engang i fremtiden, siger den 23-årige kommende yogini.


LÆS OGSÅ: Lærerinde får ultimatum: Slet dine billeder eller mist jobbet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx