Af - 11/02-14 12:14

Årets tackling? Så galt ender to måneders flugt fra politietÅrets tackling? Så galt ender to måneders flugt fra politiet

En amerikansk lokal-tv-station har fanget en ung mand på video, da han på brutal vis bliver stoppet af politiet efter at have været under jorden i flere måneder.

19-årige Michael Kennedy har holdt sig skjult for politiet siden december, men i går fik hans flugt en brutal afslutning, da en politimand lavede en flyvende tackling på den unge mand, der forsøgte at stikke af på cykel.

Det rapporterer den lokale amerikanske tv-station CBS Sacramento.

Kennedy har været efterlyst i to måneder for blandt andet biltyveri, og efter gårsdagens begivenheder kan han se frem til yderligere at blive straffet for indbrud, flugt fra politiet og overfald på tjenestemand i funktion.

Politi efterlyser røver efter fejlslagent røveri
Politi efterlyser røver efter fejlslagent røveri

Politiet spærrede et område af, da den unge mand gemte sig i en garage efter angiveligt at være stukket af fra ordensmagten på en nærliggende togstation. Betjente var i gang med at gennemsøge området, da Kennedy ifølge CBS Sacramento løber ud af garagen, hopper over et hegn, griber en cykel og forsøger at stikke af.

Men flugten bliver altså ikke den store succes, da en bogstaveligt talt flyvende politibetjent tackler Michael Kennedy og med hjælp fra en tilfældig forbipasserende får passificeret ham.

Du kan selv se den dramatiske afslutning, der blev et tilløbsstykke blandt områdets beboere, i videoen over artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx