Af - 12/04-14 15:52

Partileder: Halshug de utro kvinder og tilgiv voldtægtsmændPartileder: Halshug de utro kvinder og tilgiv voldtægtsmænd

Den socialistiske partileder, i en af Indiens største stater, Mulayam Singh Yadev, vækker opsigt i sin valgtale, hvori han lover voldtægtsmænd frit lejde og utro kvinder hovedet hugget af.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

- Drenge er og bliver drenge. Efter et slagsmål mellem piger og drenge, klager pigerne altid over, at de er blevet voldtagne, siger lederen af én af Indiens største stater, Uttar Pradesh, Den socialistiske partileder, i en af Indiens største stater ,Mulayam Singh Yadev, vækker fourore, i sin valgtale, hvori han lover, at voldtægtsmænd får frit lejde og utro kvinder hovedet hugget af. som kandiderer til at blive premierminister.

Tre indere dømmes til døden for voldtægt
Tre indere dømmes til døden for voldtægt

Partilederen lover, at hvis han bliver valgt, så vil han omstøde en ny indisk lov, som betyder, at voldtægtsmænd vil kunne blive straffet med døden. Han mener loven er forkert, da 'drenge begår fejl'.

Indisk mindreårig måske tiltalt for voldtægt mod dansker
Indisk mindreårig måske tiltalt for voldtægt mod dansker

Yadev's udtalelser har også fået debatten om kvinder og mænds påståede fælles skyld i forbindelse med voldtægt til at bluse op. En debat som fik yderligere brændstof, da en anden socialistisk leder ifølge The Independent ville komme Yadev til undsætning og på tv-kanalen NDTV sagde, at også de voldtagne kvinder burde henrettes sammen med voldtægtsmanden:

-Voldtægt skal straffes med hængning ifølge Islam. Men i disse tilfælde sker der intet med kvinden, kun med mændene. Selv om kvinden også er skyldig. Begge bør hænges, lød det fra den anden partileder, Abu Azmi, hvis hjemstat huser flere end 200 millioner mennesker.

Derfor bliver indiske kvinder gruppevoldtaget
Derfor bliver indiske kvinder gruppevoldtaget

-

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx