Af - 04/09-16 15:02

Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligtPædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt

Den 60-årige mand skød skylden på sin nærsynethed.

storybild

Politifoto

En 60-årig mand er blevet idømt to års fængsel for at forsøge at sætte en sexdate op med en 13-årig. Manden påstod i retten, at han læste forkert på grund af dårligt syn.

Det skriver Connecticut Post.

Han var en succesfuld revisor og ejendomsmægler i New York, men nu er den 60-årige Charles Lawrence III blevet sendt bag tremmer for at ville sætte en sexmøde op med en 13-årig dreng, som han havde mødt på Grindr, den homoseksuelle pendant til Tinder.

Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme
Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme

I retten forsvarede han sig med, at han havde læst forkert på sin telefon. Forklaringen lød, at den 60-årige er meget nærsynet, og derfor læste '13' som '18.' Der var dog ikke tale om en reel 13-årig dreng, men i stedet en journalist fra et tv-program, der jager børnemisbrugere i samarbejde med myndighederne.

Anklageren forklarede i retten, hvordan den 60-årige mand havde spurgt ind til 'drengens' seksuelle præferencer og havde fortalt ham, at han kunne være hans sexlærer. Anklageren forklarer i øvrigt, at man fandt en flaske med glidecreme og en flaske med neglelakfjerner.

Kenneth fik ødelagt sit liv på Facebook - nu får han 771.000 i erstatning
Kenneth fik ødelagt sit liv på Facebook - nu får han 771.000 i erstatning

Charles Lawrence III endte med at erklære sig selv skyldig i at ville begå overgreb på et barn. Dommeren gav ham to års ubetinget fængsel med otte yderligere ovenpå. Desuden skal han registrere sig som sexforbryder, hvilket blandt andet betyder, at han ikke må komme tæt på skoler eller legepladser.

Kastede blod op i kantine: Fængsel lod pædofil dø
Kastede blod op i kantine: Fængsel lod pædofil dø

Den nærsynede pædofilidømte var en blandt ti, der blev lokket i en fælde af tv-showet 'Hansen vs Predator' i oktober 2015. Ironisk nok, så kender den dømte faktisk tv-journalisten Chris Hansen privat og hver dag tog de det samme tog på arbejde.

LÆS OGSÅ: Pædofil brite skrev vejledning til misbrug af fattige børn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx