Af - 30/03-16 18:44

Hun bøffer den vildt nok: Løfter vægte, men ender med at smadre rudeHun bøffer den vildt nok: Løfter vægte, men ender med at smadre rude

Videoer af en professionel vægtløfter, der smadrer indgangspartiet til fitnesscentret, da hun prøver at løfte en vægtstang, er blevet et kæmpe hit på nettet.

Bildstrecke im Grossformat »

Mattie Rogers, amerikansk landsholds-vægtløfter, er noget af et fænomen på nettet. Hun har 206.000 følgere på Instagram, hvor hun lægger en del træningsvideoer ud - ofte succesfulde. I denne video gik det dog ikke helt efter bogen.

Det skriver Mashable.

Mød den russiske muskelbarbie, der løfter 180 kg
Mød den russiske muskelbarbie, der løfter 180 kg

Vægtløfteren havde gjorde klar til den fede video, som på nuværende tidspunkt har næsten en halvanden million views på Imgur. Mange kilo klar på stangen, godt lys og lækker vinkel - men så gik det galt. Da hun løfter de mange kilo over hovedet giver hun op halvvejs og kaster stangen ned igen.

Stangen lander hårdt, forsvinder ud af syne og man kan se panikken i Mattie Rogers’ øjne, der løber efter stangen. Pludselig hører man en højt brag og en masse udbrud fra dem, der står omkring hende.

Happy fucking Monday 🙃

A video posted by Mattie Rogers 🍰 (@mattiecakesssss) on


Denne type træning er bedst for hjernen
Denne type træning er bedst for hjernen

Man ser ikke selve ødelæggelsen i hendes video, men så er det heldigt, at vi lever i 2016. En anden filmede nemlig også hendes uheldige optrin bagfra, hvor man ser, hvordan stangen triller ned og ødelægger ruden.


Efterfølgende har hun lagt en video op, der viser, at hun altså bare var uheldig og har evnerne i behold.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Antallet af voldssager eksploderer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx