Af Mads Brandsen - 20/12-17 22:51

27-årig kvinde aflyste altid dates i sidste øjeblik: Nu er sandheden kommet frem27-årig kvinde aflyste altid dates i sidste øjeblik: Nu er sandheden kommet frem

En skotsk kvinde er blevet dømt for stalking, efter hun havde indledt flere forskellige online-forhold med fremmede kvinder.

storybild

(Billede: Adele Rennie, Twitter)

En kvinde, der udgav sig for at være en mand for på den måde at dyrke online-forhold med ti kvinder, er nu blevet idømt 22 måneders fængsel for stalking.

Det skriver britiske Metro.

Den 27-årige sygeplejerske Adele Rennie, der tidligere har arbejdet på et hospital i Kilmarnock i Skotland, har indrømmet, at hun har opfundet online-profiler for at udføre en stribe tilfælde af stalking og seksuelle krænkelser mod sine ofre, ligesom hun har erkendt at have overtrådt personbeskyttelsesloven og forsøgt at gribe ind i rettens gang

Hun brugte navnene David Graham, David Crolla og Davie, Marco og Matthew Mancini og indledte online-forhold med ti kvinder gennem forskellige sociale medier, herunder dating-sites og -app. Det stod på over en periode på fire år, oplyser den skotske anklagemyndighed.

Adele Rennie brugte ofte samme historie og benyttede sig af en app, der ændrede hendes stemme for at overbevise ofrene om, at hun var en mand. Når hun arrangerede dates, aflyste hun i sidste øjeblik, fordi et familiemedlem var blevet syg.

Under retssagen, der begyndte i november, erkendte hun sig skyldig i 18 anklagepunkter - og mandag blev hun idømt 22 måneders fængsel samt et tilhold, som gør det ulovligt at kontakte ofrene igen. Hun blev desuden optaget i registret over seksualforbrydere.

Hun erkendte desuden, at hun under en politiransagning havde gemt sin mobiltelefon på toilettet, ligesom hun indrømmede, at hun forsøgte at slette en Instagram-konto.

Anklager Laura Mundell var yderst tilfreds med dommen.

»Adele Rennies stalking, chikane og forstyrrelse af ofrenes privatliv var totalt uacceptabel og skabte betydelig ængstelse og forfærdelse,« sagde hun ifølge Metro.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stor mystik om dødsfald: Sådan var...
bt.dk
Skulle bare vises frem: Europa...
bt.dk
Mand fastklemt: Bil i frontalt...
bt.dk
Superliga-klippe kan ikke mere og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx