Af - 23/06-16 09:06; Opdateret: 26/09-17 10:39

TV: Se sneaks til 200.000 blive dyppet i chokoladeTV: Se sneaks til 200.000 blive dyppet i chokolade

Air Jordan 4 Eminem er en af verdens dyreste sko, men det har ikke forhindret en virksomhed i at vanære dem med små farverige chokolader.

Bildstrecke im Grossformat »

Her ses skoene, inden og efter de dyppes i chokolade, samt deres Jordan-bror 'Grammys', der betegnes som verdens mest sjældne sneakers.

Sidste år opstod en hellig treenighed, da et verdenskendt sko-brand og et udbredt tøjmærke allierede sig med verdens bedst sælgende rapper om at skabe en legendarisk sko. I år bliver skoene brugt i et grænseoverskridende PR-trick.

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Skoen hedder Air Jordan 4 Eminem, og var et samarbejde mellem Jordan, Carhartt og Marshall Mathers, i anledning af rapperens pladeselskab Shady Records 15 års jubilæum.

Den ikoniske Air Jordan 4 ‘Eminem’ sælges for mellem 115.000 og 200.000 kroner. En pris, der ville få potentielle købere til at smide dem til udstilling bag glasmontren. Men ikke Crep Protect. De vil nemlig langt hellere hælde flydende chokolade ud over.

YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas
YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Crep Protect er kort sagt et rengøringsmiddel til sko. Navnet er kendt af sneakfreaks verden over, og er førende inden for imprægnering og rensning af sko.
Virksomheden ville bevise deres værd, så de smeltede tusindvis af M&Ms, og iførte sig et af verdens dyreste par sko - se her, om det lykkedes at gøre dem rene igen:

16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær
16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær

Da skoene skulle udgives i fjor, valgte holdet at afholde en auktion, og donere alt overskud til Eminems organisation Marshall Mathers Foundation, der hjælper udsatte unge. Auktionen indbragte 1.6 millioner kroner - noget, der var med til at sparke prisen i vejret på de eftertragtede sko, der i øvrigt kun findes 10 par af.

Fun fact: Da den dengang kun 14-årige Eminem startede sin rapkarriere, var det under navnet M&M. Der gik dog ikke længe, før han måtte finde sig et nyt navn, på grund af selvsamme chokolade som hans sko belægges med i videoen.

H/t: Hypebeast

LÆS OGSÅ: Tager du overpris for Yeezys? Du skal muligvis betale skat af fortjenesten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Se fødslen: Her kommer baby-giraf til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx