Af - 10/08-15 20:35; Opdateret: 10/08-15 20:52

Mød virkelighedens Skipper Skræk: Jeg blev født sådanMød virkelighedens Skipper Skræk: Jeg blev født sådan

Hans hænder er enorme og hans underarm måler 49 centimeter - i omkreds. Og så dyster han professionelt i armlægning.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg blev født sådan, vi ikke sikre på hvorfor. Lægerne har forsøgt sig med en masse tests, men de viser ikke noget. Ingen kan forklare det.

Sådan siger den 52-årige amerikaner Jeff Dabe til metroxpress. Han har siden gymnasietiden gået under navnet ‘Skipper Skræk’ grundet sin usædvanlige fysik. Hans hænder er enorme, og hans underarm måler 49 centimeter - i omkreds.

Hvorfor kan lægerne altså ikke forklare, men billeder fra barndommen afslører, at han altid har været sådan.

- Jeg er meget stærk, men mange tror ikke, at det er ægte. De tror ikke, at jeg kan være så stor, men jeg har altid været sådan. Da jeg var lille og rendte rundt på farmen, kastede jeg også rundt med de større børn, siger Jeff Dabe med et grin.

Jeff Dabe som barn. Foto: Privat

Klamt: Kvinde fandt hoved i sin spinat
Klamt: Kvinde fandt hoved i sin spinat

Selv om en halv liter fadøl hurtigt bliver væk i håndfladen, giver hans store hænder ham ikke problemer, understreger han.

- Jeg plejede at reparere biler som yngre, og der lærte jeg bare at bruge andre værktøjer. Jeg er faktisk ikke stødt på noget, jeg ikke kan på grund af mine hænder, siger Jeff Dabe, der følger op:

- Det eneste negative er, at jeg altid skiller mig ud og aldrig kan være anonym. Nogle gange kunne det være rart bare at blende ind i mængden.

Som ung dyrkede Jeff Dabe armlægning på højt plan, indtil hans højre arm sagde ‘knæk’ i 1986. I 2012 genoptog han karrieren med venstre arm og dyrker nu sporten i de professionelle rækker i USA. Hans fysik giver en naturlig fordel.

- Mine modstandere ved ikke, hvad de skal gøre eller forvente, når de ser mig. Det giver mig håndkontrol, men der er mange stærke mænd derude. Heldigvis har jeg styrken til at bakke det op, siger virkelighedens Skipper Skræk, der selvfølgelig spiser spinat.

- Men kun i mine sandwich, griner han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx