Af Ritzau - 05/11-16 05:48

Melania Trump arbejdede som model i USA uden tilladelseMelania Trump arbejdede som model i USA uden tilladelse

Donald Trump går til valg på at gøre livet sværere for blandt andet folk, der bor og arbejder ulovligt i USA.

storybild

Melania Trump kom til USA i 1996 for at arbejde som model. Men måske arbejdede hun ulovligt i en periode på syv uger. (Billede: Reuters/Mark Makela)

I løbet af den amerikanske valgkamp har Republikanernes kandidat til præsidentposten, Donald Trump, gentagne gange langet ud efter de mange millioner indvandrere, der bor og arbejder ulovligt i USA.

Nu viser det sig ifølge det amerikanske nyhedsbureau AP, at Trumps egen kone, Melania, selv arbejdede ulovligt som model, inden hun fik tilladelse til at arbejde.

Det viser en række opgørelser og modelkontrakter, som er blevet udleveret til AP, skriver NTB.

Melania Trump er fra Slovenien, men kom til USA i midten af 1990'erne.

Ifølge AP tjente hun 20.056 dollar fordelt på ti forskellige modeljob i de syv uger, frem til at hun skaffede sig det nødvendige visum for at arbejde.

Melania Trump fik fuld arbejdstilladelse i 2001 og blev amerikansk statsborger i 2006. Hun har tidligere hævdet, at hun kom til landet på lovlig vis, og at hun aldrig har forbrudt sig mod immigrationslovgivningen i USA.

Torsdag trådte hun for alvor ind i kampen for sin mands præsidentkandidatur, da hun talte ved et valgarrangement i svingstaten Pennsylvania.

Her kom hun blandt andet ind på, hvordan hun som ung model drømte om at komme til USA.

- Som en ung iværksætter ønskede jeg at forfølge mine drømme et sted, hvor der var frihed og muligheder i overflod. Så selvfølgelig valgte jeg at tage hertil. At bo og arbejde i USA var en sand velsignelse, men jeg ønskede noget mere. Jeg ønskede at blive amerikaner, sagde hun.

Trump-lejren, som tidligere har afvist at fremlægge hendes immigrationspapirer, afviser over for AP at kommentere nyhedsbureauets oplysninger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx