Af - 12/09-16 20:34

Satte møblerne til salg for at glemme eks'en: Men pigerne ville hellere date DanielSatte møblerne til salg for at glemme eks'en: Men pigerne ville hellere date Daniel

En ung fyrs salgsannonce på Facebook har vundet stor sympati og masser af kvinders hjerter.

Bildstrecke im Grossformat »

Ulykkelig kærlighed sætter dybe spor. For mange kan det derfor lindre noget af smerten, hvis de skiller sig af med de ting, de forbinder med deres tidligere partner.

Det var netop det som svenske Daniel Khan gjorde for nylig. Han og kæresten havde gjort det forbi med hinanden, og Daniel besluttede sig derfor at sælge sine møbler. De mindede ham nemlig hele tiden om ekskæresten.

Det skriver norske Side2.

Satte sin sofa til salg på Facebook med det HELT forkerte billede
Satte sin sofa til salg på Facebook med det HELT forkerte billede

Daniel Khan satte en annonce op på Facebook, hvor han skrev følgende:

- Tjen penge på min hjertesorg. Jeg flytter, og alt skal væk, da det minder mig for meget om hende, indledte han sit salgsopslag.

Se Daniels annonce i galleriet øverst!

Daniel, der kommer fra Sverige, men boede med kæresten i Sydney i Australien, fortæller til Side2, at han ikke længere ser nogen grund til at blive på den anden side af kloden.

- Jeg afsluttede mit arbejde for tre dage siden. Nu vil jeg købe en bil og rejse rundt, før jeg flytter tilbage til Sverige, siger han til Side2.

Bettina skrev sin egen dødsannonce: Vi ses!
Bettina skrev sin egen dødsannonce: Vi ses!

Efter at have sat møblerne til salg, begyndte det at strømme ind med tilbud fra interesserede købere. Ekskærestens Ikea-spejl, som hun havde brugt til at lægge sin make-up, gulvlampen, de havde brugt flere dage på at finde sammen, og Ikea-sengen, de havde ligget og grint og elsket i. Alt sammen blev solgt rub og stub inden for 24 timer, fortæller Daniel Khan, der har fået masser af masser af ros og opmærksomhed for sit opslag.

Til hans store overraskelse er han sågar også blevet inviteret ud.

- Jeg har fået støtte og kærlighed fra folk over hele verden. Desuden har flere piger kontaktet mig og inviteret på date, fortæller Daniel Khan.

LÆS OGSÅ: Usædvanlig annonce: Mand sælger sin BMW fordi han skal i fængsel

LÆS OGSÅ: Plus-size model censureret på Facebook

LÆS OGSÅ: Fandt sin stjålne mountainbike til salg på nettet - lagde genial plan

LÆS OGSÅ: Erik kom hjem til dette syn efter ferien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx