Af - 12/05-15 07:22

Far fik dødstrusler, efter han tog denne selfieFar fik dødstrusler, efter han tog denne selfie

Ikke alt er, som man lige tror. Den lektie har en kvinde måttet sande, efter hun udstillede en mand for at være pædofil.

Bildstrecke im Grossformat »

Forældre er blevet mere og mere forsigtige med tiden, når det gælder deres børns omgang med voksne mænd.

Men nogle gange skal man lige tælle til ti, inden man slår alarm, når man ser noget mistænktsomt. Det havde måske reddet en far fra at blive hængt ud som pædofil, efter en mor troede, at han tog billeder af hendes børn.

Selfie-armen får det til at se ud som om, du har venner
Selfie-armen får det til at se ud som om, du har venner

Se billederne: Få din hund gjort selfie-klar
Se billederne: Få din hund gjort selfie-klar

I virkeligheden tog han et billede af sig selv foran en Darth Vader-plakat, som han ville vise sine børn. Det skriver Daily Mail Australia.

Episoden fandt sted sidste onsdag i Westfield Knox shopping centre i Melbourne, Australien. Derefter fulgte kvinden efter manden og tog et billede af ham. Det delte hun i en statusopdatering, som du kan se for oven. Her skrev hun blandt andet.

Ok folkens. Se på den her klamme fyr. Han antastede mine børn i dag i Know, da de sad og så Frozen-filmen. Han sagde 'hey børn', de kiggede op, og han tog et billede, som han sagde, at han ville sende til hans 16-årige barn.

Statusopdateringen blev delt flere tusinde gange, lige indtil at kvinden fandt ud af, at 'den klamme mand' i virkeligheden bare tog en såkaldt 'selfie'.

- Jeg er far til tre børn og er et helt normalt menneske. Jeg har aldrig taget en selfie før, siger faren, der ønsker at være anonym.

Men hændelsen har sat sine spor hos manden, der i virkeligheden bare prøvede at gøre sine egne børn glade:

- Jeg blev helt dårlig. Jeg er så flov og fuldstændig ødelagt. Folk er nødt til at få deres informationer fra de rette nyhedskanaler frem for at tro på drama queens, der uden nogen som helst omtanke deler ting på Facebook.

Topmodel hyldes for dette ærlige billede af sine ben
Topmodel hyldes for dette ærlige billede af sine ben

Kvinden, der i øvrigt selv har modtaget dødstrusler, efter det kom frem, at hun tog grueligt fejl, har fortalt, at hun ønsker at mødes med faren, så hun kan undskylde over for ham. Den anmodning har han takket ja til.

- Det var aldrig min intention at få billedet på alle de sociale medier. Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det om. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal sige undskyld, siger moren, der ønsker at være anonym til australske Herald Sun.

Hun undskylder sig også med, at hun troede, at billedet var privat. Det var det tydeligvist ikke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx