Af Simone Augusta Lundt - 22/07-17 08:47

Engelsk familie skulle flytte: De gjorde uhyggeligt fund, da de åbnede en af flyttekasserne Engelsk familie skulle flytte: De gjorde uhyggeligt fund, da de åbnede en af flyttekasserne

En engelsk familie skulle flytte deres egendele fra Australien og tilbage til England. Men da de skulle åbne flyttekasserne, fandt de en ubuden gæst.

storybild

Familiens egendele var blevet flyttet af en skibscontainer. Da de skulle åbne den, kom en stor edderkop på 18 centimeter frem. Familien fik et chok over den uventede passager, der var lige så stor som to hænder, skriver Mirror.

Edderkoppen, der på engelsk kaldes for Huntsman, er ikke ualmindelig at finde i skibscontainere, men det plejer dog ikke at være i familiers egendele, at de gemmer sig. Det forklarer Annie Janes, der tilså edderkoppen og arbejder for dyreorganistationen Rspca.

LÆS OGSÅ: Den uhyggelige sandhed: Sådan bliver voldelige psykopater skabt

Det var et held, at edderkoppen overlevede, da den ikke havde adgang til vand på sin lange rejse. Heldigvis, synes Annie Janes, var der nogle græshopper, der også havde fundet vej ind i containeren, som edderkoppen kunne spise. På den måde overlevede det store kryb.

Edderkoppen bliver også kaldt for 'stor krabbeedderkop', fordi den ligner lidt en krabbe. De er ikke farlige for mennesker, men der er gift i deres bid, som lammer dens bytte. Dog kan man godt få det dårligt, hvis man bliver bidt. Den kan blive op til 30 centimeter.

Efter de fik edderkoppen ud af skibscontaineren, blev den transporteret hen til specialister, som kunne tage sig af den.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki klar til ny Grand...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Haveredskab skyld i brand - i dag er...
bt.dk
Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx