Af - 26/03-14 18:56; Opdateret: 26/03-14 22:15

Gun-Britt vurderer 'Den Kære Leders' frisure: Det ser diktator-agtigt udGun-Britt vurderer 'Den Kære Leders' frisure: Det ser diktator-agtigt ud

Kendis-frisøren skælder ud på den nordkoreanske diktator for at befale ens frisure til alle mænd

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Det falder ikke i god jord hos frisøren Gun-Britt Zeller, at den nordkoreanske diktator Kim Jong-un angiveligt har besluttet, at alle mænd skal dele hans frisure.

- Det er jo sindsygt, for det kan ikke klæde alle. Man piller individualismen ud af mennesket og siger, alle skal ligne hinanden. Det er jo en uniformering, og på den måde skaber han en form for kloner, siger Gun-Britt til metroxpress.

Nu skal alle klippes som Kim Jong-un
Nu skal alle klippes som Kim Jong-un

Hun vurderer frisuren som meget maskulin:

- Det ser lidt diktator-agtigt ud. Det er ikke som Hitler så ud, men det er meget skrabet og tungt på toppen. Man kan sige, at det er meget stramt. Det kan se godt ud på en ung fyr, men det kommer an på, hvilken type man er. Vi har forskellige ansigter og udseende og er heldigvis individualister, siger hun.

'Den Kære Leders' - et kælenavn, som Kim Jong-un har taget efter sin far - frisure er som sådan moderigtig nok – også i Danmark, vurderer kendis-frisøren. Men derfra til at befale den til alle, er der lang vej.

- Det ville jo være katastrofalt, hvis alle skulle se sådan ud her. Det ville tage det kreative ud af vores frisørfag, men også ud af livet. Det er jo skønt at se så mange forskellige typer i gadebilledet.

Hov... Hvor er Nordkorea henne?
Hov... Hvor er Nordkorea henne?

Den meget karakteristiske frisure er ikke nødvendigvis bedre til mænd med mørkt eller sort hår.

- Jo mørkere hår man har, jo mere karakter giver frisuren, for med lysere hår flyder det ud. Derfor kommer det også til at være mere diktator-agtigt i Nordkorea, hvor mændene har sort hår. Det virker mere stærkt, maskulint og hårdt, siger Gun-Britt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx