Af - 26/11-15 17:41

Den dag jorden gik under - fem dommedagsprofetierDen dag jorden gik under - fem dommedagsprofetier

Vi har kastet et tilbageblik i krystalkuglen og fundet frem til fem kulsorte dommedagsprofetier.

storybild

En gruppe London-baserede mennesker bebudede, at jorden ville gå under i året 1666. Her var det præcis 1000 år efter år 666 - The Number Of The Beast. (Billede: Polfoto)

Gennem historien har det ikke skortet på forudsigelser om jordens undergang, og den dag i holder flere religioner eller stærkt troende personer fortsat, hårdnakket fast på, at dommedag er nær. Metroxpress har kastet et tilbageblik i krystalkuglen og fundet frem til fem kulsorte dommedagsprofetier.

1666
En gruppe London-baserede mennesker bebudede, at jorden ville gå under i året 1666. Her var det præcis 1000 år efter år 666 - The Number Of The Beast. En stor brand hærgede London det år, men jorden bestod.

1914
Jehovas Vidner kom med deres første profeti om dommedag i 1914. Den blev efterfølgende ændret til 1975, hvor man talte om året for Kristus’ genkomst. Jorden bestod efter 1975, og i dag er bevægelsens officielle lære, at dommedag nærmer sig. 1914 betragtes nu som det år, hvor Satan tog herredømmet over jorden.

Forskerne har talt: Her skal du gemme dig for zombierne!
Forskerne har talt: Her skal du gemme dig for zombierne!

Går Jorden under til september?
Går Jorden under til september?

1997
Den fanatisk, religiøse San Diego-baserede kult 'Heaven's Gate' mente i 1997 på grund af kometen Hale-Bopp, at jordens dage var talte. Den 26. marts 1997 fandt Los Angeles politi 39 medlemmer af Heaven's Gate døde efter et masseselvmord. Angiveligt havde de taget deres eget liv i håb om, at deres sjæle ville stige op for at møde rumskibet, der efter deres overbevisning lå i slipstrømmen af Hale-Bopp.

2011
Den stærkt troende, amerikanske radioprædikant, Harold Camping, gik offentligt ud med den dystre nyhed om, at jorden ville gå under den 21. maj 2011. Da dagen oprandt, måtte Camping erkende, at han havde regnet forkert, og at jorden i stedet ville gå under i oktober samme år. Camping døde selv i 2013.

2012
Da Mayaernes kalender så ud til at stoppe ved udgangen af decemerber 2012, regnede flere med, at den 21. december 2012 var dagen, hvor jorden gik under.
Til alles store held fandt en arkæolog tidligere på året nogle hidtil ukendte Maya-malerier i en grotte i Guatemala. De indeholdt datoer, der rykkede dommedagen 7.000 år frem i tiden. Pyha...

Syv mystiske og makabre ting, du ikke vidste om København
Syv mystiske og makabre ting, du ikke vidste om København

Bodil Jørgensen lå fem dage i koma: Jeg svævede over mig eget lig
Bodil Jørgensen lå fem dage i koma: Jeg svævede over mig eget lig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx