Af - 31/07-16 15:22

Dette ord må du aldrig bruge i et skænderi med din partnerDette ord må du aldrig bruge i et skænderi med din partner

Et skænderi med kæresten kan nemt kaste nogle verbale svinere af sig. Men der er særligt et ord, som du ifølge en amerikansk psykolog bør holde dig fra.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du er træt af at gå fra hvert eneste skænderi som slagen mand - så har videnskaben godt nyt. Nogle forskere er kommet med ni gode taktikker du kan bruge i kampens hede.

"Idiot", "fat det nu" og "hvor svært kan det være". Ord kan nemt såre, og når vi er oppe at toppes med kæresten, kan der let ryge nogle tarvelige ord og sætninger ud af munden.

De fleste ville nok tro, at de mest sårende ord under et skænderi var øgenavne eller andre bandeord. Men det mest sårende ord er faktisk "burde" eller "bør". Det forklarer den amerikanske psykolog og parterapeut Jeffrey Bernstein i en artikel hos Psychology Today.

- Tænker man “burde” om en man elsker, eller er du den, der “burde” gøre noget, så skaber det en negativ energi og over tid, vil det blive giftigt for et forhold, specielt et kærlighedforhold, forklarer Jeffrey Bernstein i Psychology Today.

Han siger, at du i stedet vil få en mere positiv energi ved at omformulere sætningen:

- I stedet for at sige “Du burde vide, hvordan jeg føler”, så prøv at sige “Jeg vil gerne have, du lige hører, hvad jeg har at sige", siger eksperten i Psychology Today.

Lindsay Lohan i kæmpe drama: Er forlovelsen i fare?
Lindsay Lohan i kæmpe drama: Er forlovelsen i fare?

LÆS OGSÅ: Truede med at sælge datteren - så fik hun et hjerteskærende brev

LÆS OGSÅ: Vanvittig video: Mand slår kæreste i jorden i voldsom slåskamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx