Af - 05/06-16 18:16

Turister tæsket halvt ihjel i Thailand - gerningsmænd får to årTurister tæsket halvt ihjel i Thailand - gerningsmænd får to år

Ældre, britisk kvinde hjerneskadet, efter hun helt umotiveret blev gennemtæsket sammen med sin mand og søn på en bar i Hua Hin.

Bildstrecke im Grossformat »

Turistparadiset Hua Hin i Thailand var 13. april rammen om en usædvanligt brutal voldsepisode, da en britisk familie fuldstændigt umotiveret blev angrebet og tæsket til bevidstløshed af fire yngre thaier.

LÆS OGSÅ: Brite ville sende nordkoreansk meth til USA: 15 års fængsel

Ægteparret Lewis og Rosemary Owen på 68 og 65 år fejrede det thailandske nytår sammen med deres 43-årige søn Owen Jr. på en bar i byen, da de blev angrebet af de fire mænd, som slog og sparkede dem - og trampede på deres hoveder, da de lå bevidstløse på jorden foran baren, skriver Bangkok Post.

LÆS OGSÅ: Den blev kaldt verdens mest triste elefant: Nu er den død

Rosemary Owen fik hjerneskade ved angrebet, og måtte opereres i hovedet. Begge mænd skulle syes i hovedet efter hændelsen - faren med seks sting og sønnen med 16.

Det var ingen sag for politiet at finde frem til gerningsmændene, som i retten alle blev idømt to års fængsel.

LÆS OGSÅ: Danskere tager på steroide-ferier i Thailand

Familien siger til Metro, at de har rejst i Thailand i 20 år, men at de efter denne oplevelse aldrig vender tilbage til landet.

LÆS OGSÅ: Tog og bus kørt sammen i Thailand: Tre meldes dræbt

LÆS OGSÅ: Store danske rejsebureauer dropper elefantridning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx