Af - 23/06-16 14:49

Benching er den nyeste, onde dating-trendBenching er den nyeste, onde dating-trend

En ny, grusom tendens på datingmarkedet har fået et navn

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du er ledig på dating-markedet bør du nok skynde dig at lære, hvad begrebet benching dækker over, så du ikke selv pludselig befinder dig i en situation, hvor det går ud over dig.

Mens den hidtil seneste, onde trend inden for dating, ghosting, går ud på at forsvinde sporløst som et spøgelse, når en person ønsker at droppe en anden,
er benching ikke mere skånsom. Benching trækker pinen ud i langdrag.

Ifølge New York Magazine, som har navngivet trenden, tager benching sit udgangspunkt i en situation, hvor den ene part ikke kan bestemme sig for, om han eller hende, vedkommende dater, er værd at satse på.

Bliver dating pludselig nemmere med denne app?
Bliver dating pludselig nemmere med denne app?

For ikke at lade en mulig, god kæreste gå til spilde, bliver daten så at sige placeret 'på bænken' - et sted enhver fodboldspiller kender til. Herfra kan man så blive skiftet ind efter behov. Grusomt.

Det gælder selv sagt om ikke at afsløre, at daten er blevet placeret på sidelinjen, mens man afsøger datingmarkedet for bedre muligheder.

ARGH: Snart kan du måske blive afsløret som Tinder-bruger
ARGH: Snart kan du måske blive afsløret som Tinder-bruger

GALLERI: Vil du score? Så skal du have disse jobs
GALLERI: Vil du score? Så skal du have disse jobs

- 'Bænkere' vil sige, at det er en måde at sætte et forhold på pause på, før de beslutter, hvad de ønsker. Men hvis man skal være helt ærlig, så er benching bare et langt farvel-kys, forklarer Jason Chen fra New York Magazine.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx