Af Simon Boas,Fie West Madsen - 03/07-17 16:36

Nye detaljer om den tyske bustragedie: 18 turister brændte ihjelNye detaljer om den tyske bustragedie: 18 turister brændte ihjel

11 lig er mandag eftermiddag blevet bjærget fra den tyske turistbus, og politiet i Bayern har bekræftet at i alt 18 mennesker har mistet livet i ulykken, skriver AP.

storybild

(Billede: STRINGER)

Ved du noget, eller er du i nærheden af ulykken? Så hører vi gerne fra dig. Tip os på 1929@bt.dk eller via Facebook.

Flere har mistet livet, og mange er kvæstede, efter et voldsomt sammenstød mellem en turistbus og en lastbil på motorvej A9 ved Oberfranken i det sydøstlige Tyskland mandag morgen. Sammenstødet har ført til, at bussen er brændt helt ned til et »skelet« af karosseriet, skriver den tyske avis Bild.

Alle de omkomne skulle ifølge Bild være mellem 66 og 81 år gamle. Blandt de døde er desuden den ene af bussens to chauffører.

Mindst 30 mennesker meldes kvæstede efter ulykken, og ifølge Bild svæver to sårede stadig mellem liv og død. I alt 46 passagerer og to chauffører var ombord på bussen.

Ulykken fandt sted mandag morgen kort efter klokken 7, og efterfølgende arbejdede et enormt redningshold på stedet for at få bugt med flammerne. 200 redningsfolk samt flere helikoptere har i alt været sendt til stedet, rapporterede Bild.

»Branden var så kraftig, at kun et stålskelet fra bussen står tilbage,« lyder det mandag eftermiddag fra den tyske transportminister, Alexander Dobrindt ifølge nyhedsbureauet AFP.

A9-motorvejen, der går mellem Berlin og München, har i en lang periode været spærret, og det har medført massiv kødannelse på strækningen.

Turitstbussen kom ifølge Bilds informationer fra regionen Lausitz, der ligger syd for Berlin. Bussen var ifølge avisen på vej til Gardasøen i Italien, som er en populær feriedestination./ritzau

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Opsigtsvækkende 'censur' i...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx