Af - 06/07-15 07:26; Opdateret: 06/07-15 09:54

Verdens 'bedste knald' kan snart være fortidVerdens 'bedste knald' kan snart være fortid

Den amerikanske producent af den ikoniske bobleplast, som gør en hver pakke fra posthuset ekstra sjov at modtage, skruer snart ned for produktionen og lancerer en knaldefri plast.

Bildstrecke im Grossformat »

Når du en gang ude i en ikke al for fjern fremtid modtager en pakke med posten, vil den højst sandsynligt ikke længere være indhyllet i den ikoniske bobleplast, som alle – ung som gammel – elsker at knalde mellem pege- og tommelfingeren.

Firmaet bag bobleplasten, amerikanske Sealed Air, meddeler nemlig over for Wall Street Journal, at de har skabt en ny version af bobleplasten, som – desværre - ikke giver det klassiske knald.

Danmarks første McDonald's lukker og slukker
Danmarks første McDonald's lukker og slukker

Den nye version hedder iBubble Wrap og er fra fabrikkens side fladt og helt uden luft. På den måde kan de lettere og mindre omkostningsfuldt både lagre og shippe plasten af sted til kunder rundt om i verden. Over for Wall Street Journal fortæller Sealed Air, at de med den nye iBubble Wrap kan have samme mængde plast i én lastbil, som tidligere krævede 47 lastbiler til at rumme den gamle bobleplast.

Meningen med det flade og luftfri iBubble Wrap er, at kunden selv fylder luft i plasten, når de modtager den (noget, der kræver en pumpe, som de skal købe til 5.500 dollar, red). Men det løser desværre ikke pop-problemet. Luften bliver nemlig ikke –som i den gamle version - lagret i små separate huller. Nej, i stedet kanaliseres luften ind i aflange kolonner, hvor hullerne hænger sammen, og derfor bare skubber luften videre fra hul til hul, når man trykker på dem.

Formel 1-team lukker øjeblikkeligt
Formel 1-team lukker øjeblikkeligt

Lidt håb er der dog stadig at hente i al 'galskaben'. Sealed Air fortæller til den amerikanske avis, at de fortsat vil holde en lille produktion af den traditionelle bobleplast i gang, og at andre konkurrerende virksomheder formentlig også vil fortsætte deres produktion. Dog ved man ikke, hvad der sker, hvis det viser sig, at iBubble Wrap bliver den knaldsucces, som man regner med!?

Men summa summarum: Folk med kærlighed til det larmende tidsfordriv må nok i fremtiden se frem til lidt mindre sjove pakker, når posten ringer på.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx