Af - 26/07-16 08:21

Chefen kaldte hendes tøj uprofessionelt: Så greb June til parykker og spandexChefen kaldte hendes tøj uprofessionelt: Så greb June til parykker og spandex

Det bedste er, at hun hævnede sig helt efter reglerne.

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk ansat hævnede sig på chefen ved at overholde reglerne til punkt og prikke. Det skete med parykker, spandex, farvede kontaktlinser og heftig makeup.

Det skriver engelske Metro.

Hendes hævn er nu delt næsten 20.000 gange siden torsdag.

Man skal passe på, hvem man lægger sig ud med. June J. Rivas' chef fik den idé, at udvide reglerne for påklædning, der hvor hun er ansat. Det førte til et noget andet resultat, end hun havde regnet med.

Tidligere gik firmaets regler blot på, at man som medarbejder skulle have rent og strøget tøj på. Men pludselig mente Junes chef, at det ikke længere var professionelt at have hverken hestehale eller et tørklæde om håret.

Spil taktisk og få mere løn ud af chefen
Spil taktisk og få mere løn ud af chefen

Sådan ser June normalt ud på en arbejdsdag. De færreste vil nok kalde hendes antræk for uprofessionelt, men det var dog ikke tilladt under bossens nye regler.

Det fik June til at klage over bossen, da der ikke stod i kontrakten, at der var en specifik dresscode.

Chefen svarede igen ved at sende nye retningslinjer rundt i firmaet. Pludselig var det ikke blot opsat hår og tørklæder, der var forbudt på arbejdspladsen.

- Nu har vi en dresscode. Intet af det ovenstående, ingen stropløse kjoler, hatte, sandaler, kavalergange, blonder eller, og jeg citerer, kulturelle hovedbeklædninger, skriver June på Facebook.

Faldt i søvn på jobbet, men så kom chefen forbi
Faldt i søvn på jobbet, men så kom chefen forbi

Det fik den forsmåede kvinde til at tage en storslået hævn. Og det hele skete endda efter reglerne. June er tilfældigvis også en passioneret cosplayer, og i fritiden klæder hun sig ud som superhelte eller andre figurer kendt fra populærkulturen.

Derfor sender vi ikke smileyer til kollegaer og chefer
Derfor sender vi ikke smileyer til kollegaer og chefer

Igennem 20 dage troppede hun op på arbejdet iført farverige kostumer. Fælles for dem var, at de alle overholdt reglerne, men vækkede noget mere opsigt end det sædvanlige pæne arbejdssæt.

- Jeg er kommet på arbejde hver eneste dag i et outfit, der overholder de retningslinjer, hun har stukket ud... Men... ikke HELT på den måde, som hun havde forventet, skriver June Rivas i sit populære opslag på Facebook.

Se de fleste af hendes spraglede dragter i toppen af artiklen.

Efterfølgende har June anmeldt sin kvindelige chef til det amerikanske svar på Ligestillingsnævnet.

LÆS OGSÅ: Sov over sig - pludselig stod chefen i soveværelset

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx