Af - 04/06-16 08:31

27-årige Jonathan rejser verden rundt med et skilt: - Mor, jeg har det fint!27-årige Jonathan rejser verden rundt med et skilt: - Mor, jeg har det fint!

Den 27-årige verdensomrejsende Jonathan Kubben Quiñonez uploader jævnligt billeder til sin mor, hvor han beroliger hende med, at han har det fint.

Bildstrecke im Grossformat »
Metroxpress har tidligere skrevet om, hvilke rejsemål der var de mest populære blandt danskerne i 2015 ifølge Hotels.com. Du kan se top 10-listen i galleriet her. Byen Prag når lige at være med blandt top ti over de byer, som flest danskere besøgte i 2015. Danskerne er også vilde med at aflægge vores naboer et besøg. Den spanske by Mallorca var i 2015 et mere populært rejsemål end i 2014. I 2014 var Mallorca "kun" det 10. mest populære rejsemål blandt danskerne. Ligesom i 2014 var danskerne sidste år vilde med den spanske by Barcelona. Byen var det syvende mest populære rejsemål blandt danskerne. Det sjette mest populære rejsemål i 2015 blandt danskerne var ifølge Hotels.com Rom. New York er byen, der aldrig sover, men måske har byen alligevel haft sovet lidt i timen. I hvert fald var New York mindre populær i 2015 end i 2014 set fra en dansk synsvinkel. Sidste år var New York "kun", den femte mest populære destination. Eiffeltårnet, de lange, sprøde baguette og Notre Dame. Det er bare nogle af de ting, der er at opleve i Paris, som ifølge Hotels.com var det fjerde mest populære rejsemål blandt danskerne i 2015. I 2015 fartede danskerne også ned til Hamburg. Ifølge Hotels.com's statistik var byen den tredje mest populære destination i 2015. Om det er Big Ben eller London Eye, der er trækplastret vides ikke, men London var i hvert fald det rejsemål, som næstflest danskere rejste til i 2015 viser Hotels.com's data. Det mest populære rejsemål blandt danskerne i 2015 var Berlin. I hvert fald hvis man skal tro Hotels.com's opgørelse. Berlin var også den mest populære destination i 2014.

Den 27-årige belgier Jonathan Kubben Quiñonez rejser verden rundt, og det kan godt gøre hans mor lidt bekymret. Derfor uploader han regelmæssigt billeder til sin Instagram-profil for at forsikre hende om, at han har det godt.

Det skriver The Lad Bible.

Ingebeth så tv-serier i Himalaya i 100 dage - og blev betalt for det
Ingebeth så tv-serier i Himalaya i 100 dage - og blev betalt for det

En dag besluttede Jonathan Kubben Quiñonez at sige sit job op, sælge sin bil og begynde at rejse rundt i verden.

Da hans mor, der kommer fra Mexico, ofte bekymrede sig om ham, når han ikke lige havde mulighed for at ringe til hende, besluttede han at kommunikere til hende via sin Instagram-profil, som han meget passende har kaldt 'momimfine'.

From the bottom of the ocean #diving #scubadiving #travel #travelgram #momimfine #panama #adventure #boat #wreck

A photo posted by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on


- Mødre er altid bekymrede. Især min. Det var svært at komme i kontakt med hende, så jeg besluttede mig for at give hende en positiv besked og vise hende, at verden er et smukt sted, og at jeg har det fint, siger han til The Lad Bible og tilføjer:

- Jeg begyndte at tage billeder i sjove eller skræmmende situationer med mit skilt. Ligegyldigt hvad situationen var, fandt jeg altid en måde at komme ud med min besked på.

Siden Jonathan Kubben Quiñonez uploadede det første billede med sit 'Mom, I'm fine'-skilt fra Cuba, har han fået taget billeder alle mulige steder. Og hver gang forsikrer han altså sin mor om, at han har det helt fint.

Her kan du se nogle eksempler på de sjove billeder:

Happy birthday Mom! #colombianarmy #momimfine #colombia #cartagena #armada #army #travel #travelgram

A photo posted by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on


Time to run #MomImFine #travel #Mexico

A photo posted by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on


#SpringBreak #ClosingParty #MomImFine #Mexico #cancun #travel

A photo posted by Jonathan Kubben Quiñonez (@momimfine) on


Drømmen: Mand rejser verden rundt for at spise pizza
Drømmen: Mand rejser verden rundt for at spise pizza

Skandinavisk par har taget verden med storm med deres rejsebilleder
Skandinavisk par har taget verden med storm med deres rejsebilleder

Liste: Her er danskernes 50 mest populære rejsemål
Liste: Her er danskernes 50 mest populære rejsemål


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx