Af - 30/09-15 11:39

Skolepige tortureret i otte timer: Hun troede de var vennerSkolepige tortureret i otte timer: Hun troede de var venner

Tre personer er blevet dømt for at have mishandlet ung pige i en skræmmende sag fra England.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi skal advare mod stærke billeder i resten af galleriet.

En uhyggelig sag fra Doncaster, England har fået sin afslutning. Tre unge mennesker er blevet idømt næsten fem år hver for at have tortureret 17-årige Summer Gregg.

Det er skræmmende billeder, som er blevet taget kort efter torturering fandt sted:

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Den 22. december sidste år var en skrækkelig nat for engelske Summer Gregg. Efter at have været på besøg hos kæresten, vurderede hun, at det var for sent at tage hjem.

I stedet kontaktede hun sin veninde Amy Gaines, som befandt sig i en lejlighed i byen, Doncaster. Her besluttede Summers sig for at sove natten over.

Lejligheden tilhørte Jay Blades, som den aften også havde besøg af vennen James Canning.

17-årige Summer anså Amy for en 'ven', og fortalte retten i Sheffield, at Jay Blades virkede som en 'fin fyr'.

Rumæner lokket til Danmark: Vi fik mad fra skraldespande
Rumæner lokket til Danmark: Vi fik mad fra skraldespande

Men kort efter, hun var ankommet til lejligheden, følte hun at noget var galt.

- Mit instinkt fortalte mig, at der var noget galt. Men jeg kendte dem, så jeg tænkte, at det nok skulle gå, fortæller Summer.

De tre begynder dog at skrive beskeder til hinandens mobiltelefoner. De fortalte, at Summers kæreste havde været hende utro og blev aggressive, da hun nægtede at tro på dem.

- Jeg følte mig truet og besluttede mig for, at jeg ville forlade lejligheden, fordi jeg følte mig utryg, men de stoppede mig, siger den 17-årige.

14 vidner skal høres i straffesag mod politimand
14 vidner skal høres i straffesag mod politimand

Det var 'veninden' Amy Gaines, som blokerede døren og derefter startede med at slå Summer. Herefter begyndte otte lange timer med fysisk og psykisk terror.

- De sparkede mig, slog mig og råbte ad mig. På et tidspunkt havde Jay en af de der motorcykel-kæder, som han begyndte at slå mig med. Jeg blev ved med at tænke på, hvad jeg kunne have gjort for at få dem til at ændre sig sådan.

Summer blev tvunget på knæ og tvunget til at opføre sig som en hund, mens de fortalte, hvordan de ville slå hende ihjel og slippe af med liget. På et tidspunkt begyndte James Canning også at tisse på hende.

- Mit øje var hævet fra slagene og de begyndte at hælde citronsaft i det, husker Summer tilbage.

Mor står bag hver tredje voldshandling i hjemmet
Mor står bag hver tredje voldshandling i hjemmet

Tortureringen stoppede ikke før en fjerde person, som skulle 'gøre det af med hende' ankom og valgte at ringe til en ambulance i stedet. De tre mishandlere fulgte Summer til hospitalet og forsøgte at overbevise hende om, at hun skulle fortælle, at hun var blevet overfaldet på gaden.

Det var et vågent hospitalspersonale, som overhørte de tre voldsmænd snakke om, hvordan de skulle slette billeder og videoer fra deres telefoner.

Amy Gaines og James Canning blev idømt fem år på en institution for unge kriminelle, mens Jay Blades blev idømt fire og et halvt år.

LÆS OGSÅ: Fodboldfan angriber betjent efter derby

LÆS OGSÅ: Chris Brown må ikke afholde koncerter i Australien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx