Af - 29/05-15 19:49

TV: Her løfter 50 mennesker en bus for at redde klemt mandTV: Her løfter 50 mennesker en bus for at redde klemt mand

Folk strømmede til for at hjælpe manden, melder flere øjenvidner til episoden, der torsdag fandt sted i London.

Et øjenvidne, der ifølge Local London ikke vil står frem med navn, filmede øjeblikket, hvor op mod 100 mennesker forsøger at hjælpe en cyklist, der er fanget under en bus (Video: Youtube/Zafer Sari) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det her er på mange måder en opløftende historie, der dog starter på tragisk vis.

Torsdag røg en cyklist ind under en af de røde dobbeltdækker-busser, der fylder Londons gader. Den 55-årige mand får klemt sine ben under det tunge køretøj, men hurtigt strømmer folk til for at hjælpe manden med at komme fri.

Episoden blev fanget på video, og her kan man se op mod 100 mennesker samlet rundt om bussen, hvor flere gør deres bedste for at få løften den, så den sårede mand kan trækkes ud.

Og det lykkes også til sidst. Flere engelske medier som Daily Mail og London Evening Standard melder, at cyklisten efterfølgende blev kørt på hospitalet, hvor hans tilstand fredag morgen blev beskrevet som kritisk, men stabil.

Videoen, hvor de heroiske mennesker løfter bussen, der minimum vejer 10 tons kan du se øverst.

TV: Det skulle han aldrig have gjort! Russisk kvinde tæver kunde på bar
TV: Det skulle han aldrig have gjort! Russisk kvinde tæver kunde på bar

TV: Sådan ville verden se ud, hvis mænd brugte tamponer
TV: Sådan ville verden se ud, hvis mænd brugte tamponer

Bushra Khalid var øjenvidne til episoden, da hun sad i en bil bag ved bussen sammen med sin familie. Hun fortæller, at de "alle var traumatiserede" efter den voldsomme ulykke.

- Vi kunne høre den stakkels mand skrige, eftersom hans ben var mast under hjulet. Det samme var hans dreadlocks, og hans ansigt var fuld af rædsel. Hans hud var blevet revet af hans ben, og man kunne se knoglen, lyder det fra Bushra Khalid til Local London.

- Mind mand hoppede med det samme ud og prøvede at hjælpe [...] Der må have været mindst 50 mennesker, der stimlede sammen for rent faktisk at løfte dobbeltdækker-bussen væk fra cyklisten, fortsætter hun.

Her er et billede af episoden fra et andet øjenvidne. (Foto: Polfoto)

Det voldsomme uheld fandt sted i London-bydelen Walthamstow omkring klokken 18 torsdag aften. På det tidspunkt sad flere mennesker på cafeerne i nærheden for at nyde deres aftensmad, lige indtil de opdagede uheldet.

- Lige pludselig kunne vi se, at folk forlod deres stole på 'Turtle Bay' og 'Pizza Express' og løb hen mod gaden. Og der kom også folk ud af bussen. Alle råbte og skreg, fortæller Sami Ullah, der driver en cafe lige foran ulykkestedet, til London Evening Standard.

TV: Afsløret: Kvinde stjæler trøje fra 8-årig dreng
TV: Afsløret: Kvinde stjæler trøje fra 8-årig dreng

Du tror, det er løgn: Partilederne siger tak for i aften med kærlighed
Du tror, det er løgn: Partilederne siger tak for i aften med kærlighed

Hun fortæller, at hun er forbavset over, at det lykkedes for de mange mennesker at løfte bussen. Det samme siger Kyra Sam, der var på vej til det lokale marked, da ulykken skete.

- Jeg er virkelig forbløffet over Walthamstows styrke - ingen tøvede med at få bussen skubbet væk, og det chokerede mig. Alle stod virkelig sammen for at hjælpe, og det var rigtig flot at se det i forbindelse med så forfærdelig en episode, siger hun.

Det lokale politi havde efterfølgende fat i chaufføren, der kørte bussen, men de valgte ikke at anholde vedkommende.


LÆS OGSÅ: TV: Fifa 16 med stor nyhed: Nu er spillet ikke længere kun for mænd

LÆS OGSÅ: Galleri: Danskernes skøre klager og henvendelser

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kemiker afviser Ruslands forklaring:...
bt.dk
Så meget tabte Thomas sig under...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx