Af Finn Bjørvig Hansen - 15/06-17 21:08

Barnepige søges i Skotland: Der er kun en lille, bitte uhyggelig detaljeBarnepige søges i Skotland: Der er kun en lille, bitte uhyggelig detalje

Et skotsk par tilbyder en flot årlig løn på 50.000 pund (423.000 danske kr.) til den person, der tager jobbet som heltids-babysitter. Men der er bare en enkelt detalje.

storybild

Huset de bor i, og som også skal være barnepigens hjem, er hjemsøgt. Det spøger så meget i huset, at hele fem barnepiger har sagt op i løbet af det sidste år. Det skriver news.com.au.

Parret bor, sammen med deres to børn på 5 og 7 år, i en lille landsby nær den skotske grænse.

I en annonce i childcare.co.uk skriver parret, at foruden pengene vil de tilbyde et værelse med tilhørende badeværelse og et eget køkken, plus 28 dage med betalt ferie om året. Alt i alt temmelig godt, indtil man kommer til spøgeriet.

'Vi har levet i vores hjem i næsten 10 år. Vi er blevet fortalt, at det var hjemsøgt, da vi købte det. Men vi har været åbne om sagen og besluttede at købe det alligevel,' lyder teksten i annoncen.

'Fem barnepiger har forladt huset i løbet af det sidste år, alle citerede de overnaturlige oplevelser som årsagen. Det kunne være mærkelige lyde, ituslået glas eller møbler, der flytter sig selv.'

'Det har naturligvis være en periode med store omvæltninger for vores børn. Vi har ikke selv set noget overnaturligt ske, for de er alle sket, men vi var borte. Men vi er parate til at betale mere end den eksisterende pris, og føler, at det er vigtigt at være ærlig, så vi kan finde den rette person.'

Parret beskriver selv deres hjem som liggende et afsides sted med en spektakulær udsigt.

Barnepigen skal, foruden at kunne håndtere det paranormale, lave morgenmad, få børnene i gang om morgenen, bringe og hente dem fra skolen, lave lektiehjælp og få børnene klar til at gå i seng om aftenen.

Da begge forældre arbejder meget, vi der være perioder på op til fire dage pr. uge, hvor barnepigen er den eneste voksne, der er tilstede i huset.

Richard Conway, der er medindehaver af annoncesitet, fortæller BBC, at de blev virkelig forbavsede, da de så annoncen.

»Nogle af folkene i vores hovedkvarter var skeptiske, men efter vi har talt med familien og deres tidligere ansatte, var vi overbevist om, at det var en virkelig historie,« sagde han.

»Jeg synes, at dette nok er den mest interessante historie, vi har hørt. Familien har forsikret os om, at der ikke er sket noget med nogen, som har boet i huset, men barnepigen skal godt nok være stærk.«

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx