Af - 08/10-15 11:06

To italienske senatorer hånede kvindelig kollega med oralsex-gestusTo italienske senatorer hånede kvindelig kollega med oralsex-gestus

Under en debat i det italienske senat imiterede to mandlige senatorer hånligt en gestus om oralsex til en kvindelig kollega. De er nu suspenderet.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

To mandlige senatorer, der under en debat i senatet håner en kvindelig kollega ved at gestikulere oralsaex, kan kun udspille sig i Italien. Det fristes man i hvert fald til at mene med støvlelandets mange politiske skandalesager gennem årene i tankerne.

Episoden, som har skabt internationale overskrifter, og som lyder som en dårlig joke, udspillede sig fredag under et debatmøde i det italienske senat.

Vildt natteliv får politikere til at ryge i flæsket på hinanden
Vildt natteliv får politikere til at ryge i flæsket på hinanden

Handlingerne fra de to mandlige, socialistiske politikere, Lucio Barani og Vincenzo d’Anna, som var lidt for kække over for den kvindelige forurettede, Barbara Lezzi, skabte kaos i salen, og flere kvindelige politikere krævede, at de to undskyldte deres handlinger. Det nægtede de med begrundelsen om, at de var blevet misforstået, hvilket var tæt på at udløse en reel slåskamp i salen.

Luigi Zanda, leder af det Demokratiske Parti, beskev hændelsen som 'helt igennem uacceptabel'.

Senatets præsident, Pietro Grasso, idømte efterfølgende de to herrer fem dages suspendering.

Lucio Barani krøb dog ifølge det italienske nyhedsbureau Ansa senere til korset og undskyldte sine handlinger:

- Jeg er virkelig ked af, hvad der skete i senatet i forbindelse med en misforståelse omkring nogle instinktive bevægelser, jeg lavede, sagde han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Medie: Kongelig fartdjævel ræsede...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx