Af Sebastian Kirk - 01/10-17 16:39

'Uskyldig' børnebog går verden rundt: Kan du spotte problemet?'Uskyldig' børnebog går verden rundt: Kan du spotte problemet?

En tilsyneladende uskyldig børnebog spreder latter på de sociale medier.

storybild

Det tyder på, at der foregår noget lummert i børnebogen 'Biff and Chip go Dogging'.

Der er tilsyneladende gået sport i at snige 'voksen-indhold' ind, når man laver underholdning til små børn.

For nylig måtte Netflix fjerne et afsnit af tegneserien 'Maya the Bee', fordi en tegner havde sneget en stor penis ind i baggrunden - og nu er den gal igen.

Twitter-brugeren Ed Brody har således delt et foto af en vens fire år gamle barns skolebog, hvor det lader til, at der foregår et eller andet, der absolut ikke hører sig til i sådan en bog.

'Spottede nogle tvivlsomme scener i baggrunden af en vens fireåriges skolebog,' skriver han i et opslag, der har fået mere end 12.000 likes og næsten 6.000 delinger.

På det første billede er der umiddelbart ikke noget særligt at spore. Her ser man en pige gå på en græsplæne, og i baggrunden står der tre mænd og taler sammen. Men på den næste side er mændene gået ind bag en busk - og en gammel dame, der kommer forbi, er tilsyneladende på nippet til at få et hjertetilfælde, da hun opdager, hvad de har gang i.

Flere brugere påpeger, at der er tale om bogen 'Biff and Chip go Dogging' fra den amerikanske børnebogserie om karaktererne Biff, Chip og Kipper. Og ifølge Mashable er det ikke første gang, der sker tvivlsomme ting i de bøger.

I en anden version ser man således nogle børn i en børnehave i færd med forskellige aktiviteter. Prøv at se, om du selv kan spotte, hvad der stikker ud i billedet herunder:

Kan du se det? Ellers så kig nærmere på de bogstavsklodser, to af børnene er ved at stable. De danner ordet 'hepatitis' - latin for leverbetændelse.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver det alvor: Det skal...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Derfor...
bt.dk
'X Factor'-Andreas gennemgik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx