Af - 25/04-16 11:45; Opdateret: 25/04-16 11:59

Ville du date 27-årige Danny? Har været i seng med 2.500 kvinderVille du date 27-årige Danny? Har været i seng med 2.500 kvinder

"Player". "Bad boy". "Idiot". Der findes mange betegnelser for en fyr som Danny. Han har haft sex med 2.500 piger og været sine kærester utro BIG TIME.

Bildstrecke im Grossformat »
Danny Wagster har haft trekanter, og nogle gange har han sex med flere kvinder på én aften. - På en ferie havde jeg sex med fire piger på 24 timer på et hotelværelse i Manchester. Jeg havde ikke engang tid til at skifte lagen, siger Danny Wagster til The Sun. Læs hele artiklen ved at trykke på linket. Ud af de 2.500 sexpartnere, som Danny Wagster har haft, har han kun udviklet følelser for to af kvinderne. Danny Wagster tror, at den kvinde, der måske en dag kan tæmme ham, er en stærk kvinde, som fortæller ham, at hun ikke er enig med hans livsstil, og at det skal stoppe. Men han er usikker på, om han nogensinde møder én, der kan få ham til at stoppe sin måde at leve livet på. - Som 18-årig startede jeg med at træne i fitnesscentret, og jeg begyndte at få masser af opmærksomhed fra kvinder, så det drog jeg fordel af, siger siger Danny Wagster til The Sun. - Selvom jeg har haft en kæreste, har jeg haft sex med andre. Igennem de to år, jeg var sammen med en af mine kærester, var jeg i seng med 50 kvinder bag hendes ryg, siger Danny Wagster til The Sun, der undskylder sin opførsel med, at han var ung dengang. Danny Wagster giver sig selv en karakter på 11 ud af 10, i forhold til, hvor god han er i sengen. - Jeg er god til sex, og jeg går meget op i at tilfredsstille kvinder, siger han til The Sun. - Piger siger, at størrelsen ikke betyder noget, og at det handler om, hvad du gør med hendes underliv, men hvis du er veludrustet, hvilket jeg er, og du også ved, hvad du skal gøre med din penis, er det opskriften på god sex, siger Danny Wagster til The Sun. Danny Wagster har mødt flere af sine sexpartnere gennem Facebook, Instagram eller på stripklubber. Andre kender han bare gennem venner og bekendte. - Enten ringer jeg til dem, eller også ringer de til mig, siger han til The Sun. Danny Wagster har haft sex mange forskellige steder. Han fik engang et handjob i en kø til en forlystelse, og senere havde han sex i forlystelsesparkens have. - Jeg har også gjort det på mange offentlige toilettet, på diskotekter og barer. Det gør sexen mere spændende, siger han til The Sun. Danny Wagsters var senest i et forhold for to år siden. Han var sammen med kæresten i et halvt år, og i den periode havde han også sex med fire andre kvinder.

Danny Wagster har kun haft følelser for to kvinder, og han tvivler på, at han nogensinde kommer til at slå sig ned.

Han påstår at have dyrket sex med 2.500 piger på 10 år, han bruger ikke nødvendigvis kondom, og han har været sin ekskæreste utro med 50 piger.

27-årige Danny Wagster fra den engelske by Manchester er noget for sig. Til det engelske medie The Sun fortæller han detaljeret om sin helt utrolige livsstil, når det kommer til kvinder.

- Mit sexliv er vildt, og der er fuld knald på. Når jeg går ud, hænger kvinder op ad mig. Jeg plejer at have sex med fem eller seks kvinder på en uge, siger Danny Wagster til The Sun.

Med det "forbrug" af kvinder går der maksimum to dage, før Danny Wagster får sex igen.

GALLERI: Vil du score? Så skal du have disse jobs
GALLERI: Vil du score? Så skal du have disse jobs

Men mange sexpartnere er ikke ensbetydende med et stort forbrug af kondomer.

- Jeg bruger kondom, hvis jeg bliver bedt om det, men jeg vil helst lade være, fordi det føles som om, at jeg er pakket ind i en chipspose, og det dræber min lyst, siger Danny Wagster, der arbejder som personlig træner til The Sun.

Sexsygdomme er han ikke bekymret for at smitte sig med, og hvis han gør, opdager han det til hans regelmæssige tjek. Men Danny Wagster har åbenbart også magiske evner, når det kommer til at opdage sexsygdomme: Han påstår i hver fald, at han kan se, om kvinden bærer rundt på sexsygdomme bare ved at se på hende.

Ekspert: Sådan finder du en Valentinsdate
Ekspert: Sådan finder du en Valentinsdate

Det fraværende kondom, har dog haft andre konsekvenser.

- Jeg gjorde et par piger gravide sidste år. De fik begge en abort, og jeg tog til klinikken med den ene af dem. Det var ikke en særlig rar oplevelse, men det har ikke skræmt mig til at være mere forsigtig, siger Danny Wagster til The Sun og tilføjer:

- Hvis en piger er klar på at have sex uden kondom, er det også hendes ansvar at bruge en anden form for prævention.

Dating: Forskere har fundet de største 'dealbreakere' for mænd og kvinder
Dating: Forskere har fundet de største 'dealbreakere' for mænd og kvinder

De fleste af de piger, den 27-årige fyr har kastet sig over, har set godt ud, men Danny Wagster indrømmer, at der har været smuttere:

- Jeg har god dømmekraft, men nogle gange kan alkoholen spille ind. Hvis jeg vågner op hjemme hos mig selv og opdager, at en pige er uattraktiv, ringer jeg efter en taxa, og så må de vente udenfor imens, siger Danny Wagster til The Sun.

Men hvis Danny Wagster vågner op ved siden af en grim pige hjemme hos hende, tager han andre metoder i brug: Engang flygtede han eksempelvis ud af vinduet, fordi pigens næse ifølge Danny Wagster var enorm. Han måtte iføre sig noget af hendes datters tøj, fordi hans egen læderjakke lå i stuen, hvor kvinden opholdt sig.

Danny Wagsters noget særprægede livsstil har fået hans venner til at råde ham til at tænke mere over, hvem han har sex med, men de velmenende råd preller af på ham.

Jeg er en ung fyr, der har det sjovt. Hvad er der i vejen med det? Jeg er ærlig omkring min livsstil overfor de kvinder, jeg går i seng med, og hvis de vil fortsætte med at ses med mig, har de bare at være okay med det.
Det siger Danny Wagster til The Sun.

Hjælp Tage: Kender du denne kvinde?
Hjælp Tage: Kender du denne kvinde?

Det er ikke kun vennerne, der har løftede pegefingre overfor Danny Wagsters livsstil. Danny Wagsters mor er ifølge ham selv skuffet over hans måde at leve livet på, og det betyder, at de to ikke ser så meget til hinanden længere.

Faren derimod, har Danny Wagsters visse ligheder med, kunne man fristes til at konkludere:

Danny Wagsters far har 12 børn med fem forskellige kvinder, og var der ikke i Danny Wagsters barndom.

- Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med den måde, jeg er på nu, siger Danny Wagster, der ikke ved, om han en dag vil kunne være i et almindeligt parforhold.

LÆS OGSÅ: 'Upassende' 10-årig: Hun er så sjov at internettet gløder

LÆS OGSÅ: Dating-appen Tinder raser over kritisk artikel: Kommer med glødende forsvar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx