Af - 25/07-13 14:33; Opdateret: 05/09-13 15:23

På jagt efter Kates kjole - netbutik i sortPå jagt efter Kates kjole - netbutik i sort

Jenny Packhams hjemmeside crashede, da hertuginde Kate præsenterede sin nyfødte søn for verden iført en lyseblå kjole fra den britiske designer.

storybild

Alle vil have fingrene i hertuginde Kates kjole og prins Georges sjal. (Billede: Polfoto/AP)

Kate Middleton optrådte i en blå kjole fra Issa, dengang hun og prins William annoncerede over for hele verden, at de skulle giftes. Efterfølgende blev kjolen meldt udsolgt fra alle de butikker, der havde haft den hængende.

I disse dage kan en anden designer mærke 'Kate-effekten'. Jenny Packham, der har designet den lyseblå kjole, som hertuginden havde på, da hun sammen med sin lille familie forlod St. Marys' Hospital i London i tirsdags, kunne se sin hjemmeside crashe, da tusindvis af kvinder ville sikre sig en sommerkjole magen til den nybagte mors.

LÆS OGSÅ: Kate hyldede Diana, da hun viste babyen frem

Der gik rygter om, at den knælange kjole med hvide prikker var en del af den britiske designers sommerkollektion og dermed inden for rækkevidde for dem uden krone, men en talsmand for Jenny Packham fortæller nu, at kjolen var syet særligt til hertuginde Kate. Talsmanden ville dog ikke afsløre, om den også var lavet i rosa, hvis det nu havde været en prinsesse, der var kommet til verden i mandags.

Også firmaet GH Hurt & Son, som står bag det uldsjal, som den lille prins var svøbt i, da han mødte verdenspressen, kan mærke en øget efterspørgsel i disse dage.

LÆS OGSÅ: Prins George flytter hjemmefra

- Vi arbejder i døgndrift. Vi er blevet taget med bukserne nede, for vi er et lille familiefirma med færre end 20 medarbejdere, siger direktør Gillian Taylor til The Mirror.

Firmaet har dog mange års erfaring med de kongelige kunder. Både prins William og hans far, prins Charles, nød også godt af de bløde tæpper som børn.

Og derudover er Beckham-familien i øvrigt også fans af Hurt & Son. Lillesøster Harper kørte også hjem fra hospitalet i et lyserødt sjal, da hun kom til verden for to år siden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx