Af Webstud/TR - 25/01-18 08:33

Kameler diskvalificeret fra skønhedskonkurrence efter botox-skandaleKameler diskvalificeret fra skønhedskonkurrence efter botox-skandale

En botox-skandale har ramt en stor saudiarabisk skønhedskonkurrence for kameler.

storybild

Kamelerne fik botox for blandt andet at gøre deres læber og næser større, hvilket er mod konkurrencens regler. (Billede: Scanpix/Arkivfoto)

12 kameler er blevet udelukket fra en prestigefyldt konkurrence i Saudi-Arabien, fordi deres ejer brugte botox til at gøre dem smukkere.

Det skriver Reuters.

Kamelerne skulle have været en del af konkurrencen ved 'King Abdulaziz Camel Festival', hvor dyrene bliver vurderet på skønheden af deres læber, kinder, hoveder og knæ.

12 kameler, der har en enkelt pukkel og dermed er dromedarer, er dog blevet diskvalificeret, da deres ejer havde forsøgt at øge chancerne for at vinde ved at fylde dem med botox, hvilket er mod reglerne.

via GIPHY

»Det gør hovederne oppustede, så når kamelerne kommer ind, er det lidt som om: 'Åh, se, hvor stort dens hoved er. Den har virkelig store læber og en stor næse'«, siger Ali Al Mazrouei, der er søn af en kamelopdrætter, til en lokal avis.

30.000 kameler og ti gange så mange mennesker deltager i kamel-festivalens udstillinger, kapløb og skønhedskonkurrencer, der til sammen vil udløse præmier på i alt 340 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx