Af - 02/04-15 18:27

Dit påskeæg er intet i forhold til denne påske-gaveDit påskeæg er intet i forhold til denne påske-gave

En millionærs gave til sin chokolade-elskende kæreste må være enhver chokoladeelskers drøm.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu kan man bade i et badekar fyldt med smeltet mørk chokolade. 205 liter for at være præcis.

Natasha Lynn kan nu føre sig frem som en anden Cleopatra og tage bad i flydende chokolade. Det velsmagende badekar har hun fået af sin millionærkæreste, Danny Lambo, der har fået den særlige gave udviklet specielt til lejligheden.

- Det er virkelig fantastisk. Jeg forguder chokolade og at tage bad i det er min udgave af paradis, siger Natasha Flynn.

Og nu kan du selv bestille et. Det skriver engelske Metro.

Karret med en tilhørende hane til den varme chokolade er det første af sin art. Ideen stammer fra den engelske playboy Danny Lambo, der har skabt sin formue på hoteller, da han gerne ville forkæle sin chokoladeelskende kæreste op til påske.

Ny sund superchokolade på vej - sødere og bedre for dig
Ny sund superchokolade på vej - sødere og bedre for dig

Ideen har ifølge den britiske millionær rødder i det gamle Egypten, hvor den Egyptiske dronning skulle have badet i æselmælk.

- Cleopatra var den ultimative luksusdronning, så et bad, der består af chokolade i stedet for vand er den perfekte påskegave til dronningen i mit liv, lyder det fra den 37-årige Danny Lambo.

Danskernes slikforbrug er på vej mod verdensrekord
Danskernes slikforbrug er på vej mod verdensrekord

Det fritstående badekar kommer med reservoir til chokoladen, der kan varmes op på omkring ti minutter. Efter den korte ventetid skal man bare dreje på hanen og så løber den smeltede chokolade ned i karret. Chokoladearmaturet er desuden udstyret med tryk, og det vil sige, at chokoladen skummer på vejen ud - man kan altså stadig få sig et brunt boblebad, hvis man lyster.

Hele fornøjelsen koster 10.000 pund eller lige godt 102.000 danske kroner og kan købes her. Med i prisen er en enkelt ladning chokolade med et kakaoindhold på 70 procent.

Ny chokolade får dig til at se yngre ud
Ny chokolade får dig til at se yngre ud

Det er dog desværre udsolgt lige for øjeblikket.

Skulle chokoladeelskeren i badet få lyst til at drikke hele indholdet, så skal man nok tage højde for det i forhold til resten af ens diæt. De 205 liter chokolade indeholder nemlig 1,3 mio. kalorier.

Ny trend: Snif din chokolade
Ny trend: Snif din chokolade

LÆS OGSÅ: Åh nej – Snart bliver det dyrere at købe chokolade

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx