Af Webstud/AS - 24/05-17 19:48

Kanyes sommersko er tidoblet i værdi - snart kan du få dem hos AdidasKanyes sommersko er tidoblet i værdi - snart kan du få dem hos Adidas

Fik du ikke fat i Kanyes nyeste Yeezy tennissko? Frygt ej, du har endnu en chance til at få fat i dem og blive klar til sommervejret.

Bildstrecke im Grossformat »

Kanye har smidt endnu et par sommersko på gaden, men de blev som sædvanligvis revet væk og videresolgt til vanvittige priser. Nu lader det dog til, at du får endnu en chance for at få fat i de brandvarme sneakers hos Adidas, skriver SneakerNews.

Her er de 15 dyreste par sko til salg i København
Her er de 15 dyreste par sko til salg i København

Der findes efterhånden så mange forskellige Yeezy Boost-modeller, at de kan være svære at finde rundt i. Det problem forsøgte Kanye West at afhjælpe ved at relancere Adidas’ oprindelige, knap så tekniske sko, nemlig den klassiske Tennis-model.

Adidas er sommerklar: Denne dato kommer der helt hvide Yeezys
Adidas er sommerklar: Denne dato kommer der helt hvide Yeezys

Lanceringen af den kridhvide Adidas Yeezy Calabasas Powerphase foregik på Kanyes egen hjemmeside, Yeezy Supply, i slutningen af marts, hvor antallet af sko som sædvanligt var utroligt begrænset.

Det resulterede i skyhøje videresalgspriser, der, trods det moderate look, er langt højere, end hvad vi plejer at se. Når eksempelvis 350 V2-modellerne udgives, koster de omkring 1500 kroner i butikkerne - en pris der typisk fordobles ved videresalg.

Her ses nogle af Yeezy Boost V2-modellerne.

Den nye Calabasas-sko koster imidlertid 800 kroner i butikkerne, men sælges i øjeblikket til priser omkring 8000 kroner på eBay, hvilket med en tidobling i markedspris gør dem til dyreste Adidas Yeezy-sneakers i forhold til udsalgspris.

YEEZY: Slår prisrekorder med ny smykkekollektion
YEEZY: Slår prisrekorder med ny smykkekollektion

Hvis du ikke fik fat i de eftertragtede Calabasas sommersneaks, der i øvrigt har taget navn efter det område i Hidden Hills Californien, hvor blandt andre Kanye og Drake bor, har du altså muligheden den 4. juni, denne gang hos Adidas.


LÆS OGSÅ: Stort parti stjålne Yeezy i omløb efter frækt tyveri i København

LÆS OGSÅ: MEDIE: Det næste par Yeezys bliver 'umulige' at få fat på

LÆS OGSÅ: Samlernes råd: Pas på dine sko til vinter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Tre studerende forsvandt sporløst...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx