Af - 14/03-17 14:15

Hundredvis af fluer summede rundt i kvindes lejlighed - så fandt politiet årsagenHundredvis af fluer summede rundt i kvindes lejlighed - så fandt politiet årsagen

I flere dage kunne skotske Kim Begbie lugte en underlig stank i bygningen. Nu viser det sig, at lugten kom fra hendes mandlige overbo, der havde ligget død i længere tid.

storybild

Billedet af vinduet tog Kim Begbie dage efter, den døde nabo blev fundet. Det viser tydeligt, at lejligheden ikke er blevet rengjort, efter den 73-årige overbo blev fundet. (Billede: Privatfoto)

I flere dage kunne skotske Kim Begbie lugte en underlig stank i sin bygning. Nu viser det sig, at den mærkelige lugt kom fra hendes mandlige overbo, der havde ligget død i sin lejlighed i længere tid.

Egentlig havde Kim Begbie flere gange forsøgt at klage over stanken til byrådet i den skotske hovedstad Edinburgh, men de svarede aldrig på hendes mange henvendelser. Det var på trods af, at kommunen tidligere havde været hos manden og lovet, at der ville komme en socialmedarbejder hos ham en gang om ugen.

Hun prøvede allerede at anmelde den voldsomme lugt til byrådet sidste tirsdag, men hun hørte intet fra dem. Som ugen gik, blev Kim Begbie mere og mere bekymret over den voldsomme stank, for fluer var også begyndt at samle sig på overboens vinduer, og hun havde en dag mere end 300 fluer nede i sin egen lejlighed, skriver hun på Facebook.

Det viste sig, at fluerne var en type, der levede af kød og altså derfor havde det rigtig godt i overboens lejlighed, hvor han lå død.

Til sidst blev situationen så grel, at Kim Begbie valgte at ringe til politiet, som torsdag fandt overboen ligge død, skriver Metro.

I kølvandet på den dårlige behandling, som Kim Begbie mener, hun og overboen har fået af kommunen, valgte hun at dele et opslag på Facebook, hvor hun revsede dem.

’Edinburgh byråd er en joke. Ingen svarede eller ringede tilbage til mig. Så torsdag, da jeg så alle disse fluer på hans (overboens, red.) vindue, ringede jeg til politiet, som var rigtig dygtige, de ankom inden for ti minutter og sparkede døren ned for desværre at finde den stakkels ældre mand, som var død for noget tid siden,’ skriver Kim Begbie blandt andet på Facebook.

Det skete bare aldrig, for det skulle administreres af byrådet, skriver Kim Begbie på Facebook. Derfor blev den ældre mand overladt til sig selv igen, og det medførte, at han i sidste ende endte med at ligge død længe i sin lejlighed, inden nogen opdagede det.

Efter fundet af den ældre mand udtalte politiet til Metro:

»Politiet i Edinburgh kørte ud til en adresse ved Northfield Avenue omkring klokken 15.30 torsdag den 9. marts på grund af nogle anmeldelser fra en bekymret beboer. Da vi kom ind i lejligheden, fandt vi den 73-årige mand død. Der var ingen mistænkelige forhold omkring hans død,« sagde en talsperson fra det skotske politi.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx