Af - 27/03-16 15:28

Blogger får nok: - Undskyld mig, men din søn er et røvhulBlogger får nok: - Undskyld mig, men din søn er et røvhul

Efter flere nedladende kommentarer - ofte med seksuel karakter - fra drenge på nettet, har norsk blogger fået nok. Hun er gået et trin op i fødekæden og kontaktet forældrene.

storybild

Bloggeren Sophie Elise. (Billede: Sophie Elise Isachsen)

Luder, grimme og andre nedladende kommentarer. Det er, hvad en norsk blogger har måttet leve med i lang tid. Nu har hun dog fået nok og konfronterer forældrene med deres mindreårige sønners klamme beskeder på nettet.

Det skriver Sophie Elise Isachsen i et indlæg på det norske medie Side2.

Hun forklarer, at hun efter en lang tid med nedladende beskeder fra drenge helt ned til 12-års alderen fik nok. Hun anerkender, at der ikke er meget at gøre ved de ældre afsendere, men beskeder fra drenge under 15 år besluttede hun sig for at gøre noget ved.

Her er beskeden, som bloggeren sendte ud:

Hej! Jeg vil bare informere dig om, at din søn (navn, red.) har sendt mig en række stødende beskeder af seksuel karakter på Facebook. Jeg vedlægger et screendump af billederne her. Så vidt jeg forstår, så er han 14 år gammel, og det er måske ikke så heldige at begå seksuel chikane i nogen som helst alder, men i hvert fald ikke at starte, når man er så ung. I tillæg kalder han mig en række nedværdigende ting såsom luder, grimme... du kan jo selv se. Håber, der bliver taget hånd om, at din søn er et røvhul på internettet - god påske!

GENIALT: Sådan sætter 20-årige Sara mobbere på plads
GENIALT: Sådan sætter 20-årige Sara mobbere på pladsSophie Elise Isachsen har næsten 300.000 følgere på det sociale medie Instagram.

Grædefærdig Fie Laursen afslører: Jeg er blevet single
Grædefærdig Fie Laursen afslører: Jeg er blevet single

Grunden til, at hun har valgt at gå til forældrene er, at det må være deres ansvar, at deres mindreårige sønner opfører sig som røvhuller på nettet. For der er ikke noget der hedder at være et røvhul på nettet og ikke være i ‘det virkelige liv’, som hun udtrykker det.Sophie Elise Isachsen blev i sin tid kendt fra reality-TV, siden som sanger og nu som blogger.

Irina kritiseres for nye billeder: - Alle skal da ikke se ud på én bestemt måde
Irina kritiseres for nye billeder: - Alle skal da ikke se ud på én bestemt måde

- Forældre fra alle afkroge af landet er i dag blevet kontaktet af mig, skriver hun og tilføjer, at der nok vil være en hel del skæld ud rundt i Norge nu, hvilket hun er helt tilfreds med.

Hun tilføjer dog også, at nogle af forældre er blevet sure på hende, efter hun har sendt dem beskeden. Hvilket hun ikke forstår.

LÆS OGSÅ: Kendt blogger: - Jeg har fået en spontan abort

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: ”Stop med at vaske hår, så kan vi tage dig seriøst"

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx