Af - 22/12-15 22:50

GALLERI: Dette universitets hyldest til død kakerlak er genialGALLERI: Dette universitets hyldest til død kakerlak er genial

Se de sjove billeder! Texas A&M University skal nok have en snak med rengøringspersonalet, efter at en kakerlak fik lov at ligge så længe, at folk byggede en stor mindeplads til insektet.

Bildstrecke im Grossformat »
En professor på et universitet i Texas postede de her billeder på Facebook. Eftersigende havde han holdt øje med denne døde kakerlak i 2 uger, hvor den ikke var blevet fjernet. Og derfor havde folk stille og roligt opbygget et mindested for det faldne insekt. Dagen efter er der dukket lidt blomster og plaster op. Senere den 4. december blev der også lagt lidt mønter, sten, små beskeder på papir og den store "Never forget"-tegning hængene over kakerlakens lig. Flere blomster, en slikkepind og en smøg er blev yderligere tilføjet til det efterhånden imponerende mindesmærke for kakerlakken. Dagen efter var der stadig kommet flere og flere små ting til mindesmærket. Werthers bolcher, flaskekapsler og tændte stearinlys. Bemærk også at en venlig sjæl har lagt kakerlakliget i en fin, lille kakerlak-kiste. Kakerlaken har fået bygget et bål til sit sidste farvel. Nogle flinke mennesker har også placeret nogle plastiktræer og sten omkring pladsen. Kakerlakken er her stadig. På væggen hænger en post-it, der siger: "Du hilste altid på mig om morgenen, Rosie! Vi kommer til at savne dig." Ovenover hænger et hvidt stykke papir med teksten: "'Rosie the Roach (Kakerlakken Rosie) vil være her indtil tirsdag den 14. december, hvor vi fejrer hendes liv. Mad og drikke vil blive serveret i hovedkontoret i løbet af eftermiddagen." Rundt om kakerlak-korpusset er der nu religiøse stearinlys og en stor bamse! Rosies popularitet ville ingen ende tage, så derfor fik hun lov at blive liggende lidt længere. Folk har efterladt mystiske pengesedler, en joint, mønter, en stendysse, flere bamser og meget andet. En anden har skrevet ordene: "Her hviker Rosie, en fri kakerlak." Meget imponerende gravplads efterhånden. Rosie sagde farvel og Texas A&M University hyldede kakerlakken.

En kakerlak er død.

Normalt er der ikke mange, der ville tænke videre over det. Det er et insekt, de fleste gerne vil undgå i deres hjem, men "Rosie Roach" er ikke nogen normal kakerlak.

TV: Kan en kakerlak tage fusen på Henrik Qvortrup?
TV: Kan en kakerlak tage fusen på Henrik Qvortrup?

På universitetet 'Texas A&M University' i Texas, USA fik en kakerlak lov at ligge uberørt i en trappeopgang i over to uger.

Og det blev simpelthen et større tilløbsstykke for studerende og personale på universitetet. Der blev nemlig over flere uger opbygget en større mindeplads til den døde kakerlak, der fik beskeder, blomster, bamser og en værdig afsked med på vejen.

Hanne er træt af muslimer med toiletpapir: Her er folks geniale svar til hende
Hanne er træt af muslimer med toiletpapir: Her er folks geniale svar til hende

Billederne gik viralt på Reddit.


LÆS OGSÅ: Stort galleri: Her er de billeder, der fik os til at dø af grin i år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx