Af - 26/04-16 11:29

Mor til to har ikke råd til bøde: Dommer beordrer hende at kvitte smøgerneMor til to har ikke råd til bøde: Dommer beordrer hende at kvitte smøgerne

Da en ung mor ifølge hende selv ikke havde råd til at betale en bøde - på trods af sine høje udgifter til cigaretter - valgte en dommer at beordre hende at stoppe med at ryge.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter et svindelnummer blev Whitney Varey dømt i retten til at betale for køberens tab og en bøde på 10.000 kroner. Hun fortalte, at hun ikke kunne betale, selvom hun ugentligt bruger 350 kroner på cigaretter. Det fik dommeren til at beordre rygestop.

Det skriver Daily Mail.

Dommer tilbyder at betale bøde for pige, der stak pædofil med kniv
Dommer tilbyder at betale bøde for pige, der stak pædofil med kniv

Dommeren havde fået fortalt, at Whitney Varey brugte de 350 kroner på cigaretter, efter at hun havde fortalt, at hun overhovedet ikke havde råd til at ryge. Det gjorde altså dommer Christopher Prince irriteret, og da hun så tilbød at betale bøden tilbage med 50 kroner om ugen, fik dommeren nok.

Hver tredje går ind for totalt rygeforbud i arbejdstiden
Hver tredje går ind for totalt rygeforbud i arbejdstiden

- Jeg har fået at vide, at du ikke har råd til at betale bøde. Du kan, hvis du trapper ned eller helt stopper med at ryge, sagde dommer Christopher Prince, ifølge Daily Mail, til Whitney Varey i retten.

LÆS OGSÅ: Mange danskere vil forbyde rygning i private lejligheder

LÆS OGSÅ: Lokalt busselskab vil straffe rygere

LÆS OGSÅ: Fanger og fængselsbetjente døjer med tobaksrøg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx