Af - 15/09-16 22:52

Lærer ville læse højt for klassen: Endte med at koste lille Leonardo livetLærer ville læse højt for klassen: Endte med at koste lille Leonardo livet

Lærer satte sig ovenpå lille dreng.

storybild

Leonardo Sanchez blev fundet bevidstløs, efter han i 15 minutter havde ligget klemt under en sækkestol, som hans lærer havde sat sig på. (Billede: GoFundMe)

En lærers højtlæsning for en gruppe børn resulterede forleden i en tragisk ulykke, der kostede en lille dreng livet på et børnecenter i den amerikanske delstat Utah.

Læreren satte sig på en sækkestol for at læse højt, men var angiveligt ikke opmærksom på, at en af børnene havde gemt sig nedenunder den.

Utroligt: Mirakel-baby trodser lægernes dødsdom
Utroligt: Mirakel-baby trodser lægernes dødsdom

Den knap to-årige dreng Leonardo Sanchez endte dermed på tragisk vis med at blive kvalt ihjel, efter at have ligget klemt i 15 minutter, skriver Washington Post.

Leonardos knuste mor Danielle Sanchez fortæller til tv-stationen NBC, at hendes søn ville være fyldt to år på lørdag. Men i stedet for at planlægge sin søns fødselsdag, skal hun nu til at arrangere hans begravelse.

- Jeg er så forvirret over, hvordan man ikke kunne vide, hvor mit barn befandt sig. Hvordan kunne man ikke mærke ham? Hvordan kunne man ikke høre ham skrige?, lyder det fortvivlet fra den knuste kvinde.

Tragisk: Nyfødt baby fik lattergas og døde
Tragisk: Nyfødt baby fik lattergas og døde

Dødsfaldet efterforskes stadig af politiet, der dog har oplyst, at alt tyder på, at det var en ulykke.

En GoFundMe-indsamlingsside er blevet sat op for at samle ind til familiens begravelses-omkostninger.

LÆS OGSÅ: Ulykke på kirkegård koster toårig dreng livet

LÆS OGSÅ: Far kørte galt med vilje - ville slå sin 2-årige søn ihjel

LÆS OGSÅ: Autistisk dreng får 10.000 fødselsdagskort fra hele verden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx