Af - 06/07-16 20:50

TV: Her onanerer mand i bussen, efter han har taget 13-årig pige på låretTV: Her onanerer mand i bussen, efter han har taget 13-årig pige på låret

To piger filmede manden, og efterfølgende lagde deres mor videoen ud på sociale medier i håb om at fange ham.

Søndag eftermiddag ved 17-tiden blev to søstre på 13 og 16 år antastet af en mand i en bus i Malmø.

Han satte sig ved siden af pigerne, og tog den ene på låret, ligesom han førte sin hånd ind under den anden piges kjole og forsøgte at befamle hende i skridtet, har pigerne forklaret til politiet om oplevelsen, der blev endnu mere bizar.

Mand får pinlig bøde: Onanerede på motorvejen
Mand får pinlig bøde: Onanerede på motorvejen

For da pigerne forsøgte at komme væk fra ham, spærrede han vejen for dem og begyndte at lave 'onani-lignende' bevægelser uden på tøjet, mens han sagde 'sorry, sorry'.

Efter pigerne skiftede plads, begyndte manden at onanere, hvilket de fangede på film. og da deres mor så videoen, delte hun den på sociale medier i håb om, at han kunne blive fanget.

Caroline fra Paradise: Så tit onanerer jeg i virkeligheden
Caroline fra Paradise: Så tit onanerer jeg i virkeligheden

- Efter hændelsen kom min yngste datter hjem, mens den anden besøgte en ven. Da jeg hørte om deres oplevelse, ringede jeg omgående til politiet og anmeldte det, siger Kristi Persson til Nyheter24.

Oplevelsen har gjort, at den yngste pige ikke længere vil køre i bus, og slet ikke hvis hun skal sidde ved siden af en fremmed.

Politiet anholdt den formodede gerningsmand i går.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx