Af - 28/07-16 20:25; Opdateret: 28/07-16 20:36

Alexia blev fotograferet i badet i fitness: - Har aldrig følt mig så krænketAlexia blev fotograferet i badet i fitness: - Har aldrig følt mig så krænket

Ung svensk kvinde blev smug-fotograferet i badet i fitnesscenter af sin træner.

storybild

- Jeg er skuffet, vred og helt utrolig krænket, fortæller svenske Alexia om den ubehagelige episode. (Billede: Privatfoto)

Det var i sidste uge, at Alexia trænede i et kamsports-træningscenter i det centrale Stockholm. Et sted, hvor hun ofte kommer flere gange ugentligt og holdtræner.
Fyren, der trænede holdet, virkede ifølge Alexia ganske normal og tilforladelig, men det skulle vise sig, at den unge svenske kvinde tog grueligt fejl af fyren.

Da træningstimen var overstået, besluttede Alexia at gå i bad i træningscentret. Hun skulle nemlig på arbejde lige bagefter.

Elins liv ødelagt af ekskæreste: Spredte nøgenbilleder af hende som 13-årig
Elins liv ødelagt af ekskæreste: Spredte nøgenbilleder af hende som 13-årig

Træningscentret er dog indrettet således, at kvindernes og mændenes omklædning ligger side om side, og væggen, der adskiller dem, ikke når hele vejen op til loftet, hvorfor der er et mellemrum på cirka 40 centimeter.

- Jeg lagde mit tøj sammen og valgte badet på højre hånd. Jeg kigger mig altid omkring, når jeg befinder mig et nyt sted. Pludselig ser jeg så en hånd, der holder en mobil i åbningen, der leder ind til trænerens omklædning. Jeg så, hvordan tommelfingeren tog et billede, siger Alexia til Nyheter24, som har bragt historien med hende.

Ramt af frygt og med tusindvis af tanker farende gennem sit hoved, greb Alexia ud efter sin mobil, ringede til sin bror og bad ham skynde sig at komme.

- Jeg skyndte mig at få tøj på, men turde ikke at forlade omklædningen af frygt for, at han havde set, at jeg kiggede lige ind i kameraet og opdagede ham. Jeg vidste ikke, om han ville gøre noget mod mig eller bare gå. Jeg har aldrig følt mig så krænket, fortæller hun.

Emma Holten i dyb chok:  Kendt tv-station viste nøgenbilleder af hende
Emma Holten i dyb chok: Kendt tv-station viste nøgenbilleder af hende

Da Alexias bror kort efter ankom til træningscentret, hørte hun træneren spørge broderen, om han kunne hjælpe ham med noget. Broderen svarede nej, hvorefter hun gik ud af omklædningsrummet og hen til sin bror. De to søskende, der begge har iranske rødder, talte sammen på farsi (iransk, red.), så træneren ikke forstod, hvad der blev sagt mellem dem. Da Alexia havde sat sin bror ind i, hvad der var sket, henvendte han sig direkte til træneren og spurgte:

- Er det dig, der har taget billeder af min søster?

- Træneren gik helt i panik og var helt chokeret, Min bror bad om at gå ud til bilen udenfor og vente, Jeg græd, gik udenfor, satte mig ned og ventede, fortæller Alexia.

Da hendes bror kom ud til hende, ringede de til politiet, der få minutter efter var fremme med en patruljevogn.

- Jeg er så taknemmelig for politiet. De var der i løbet af fem minutter og håndterede det hele meget professionelt. En af betjentene fortalte mig, at de ville iværksætte en efterforskning, og at de havde konfiskeret mandens mobil, fortæller Alexia.

21-årig dømt for at have delt nøgenbilleder fra Snapchat
21-årig dømt for at have delt nøgenbilleder fra Snapchat

I kølvandet på hændelsen har Alexia haft svært ved at være alene på egen hånd. Hun har det psykisk skidt og har desuden oplevet at få angstanfald.

- Jeg føler mig så krænket. Jeg ser billedet af mig stående nøgen i badet, og at der står en og hele tiden tager billeder af mig. Den slags burde bare ikke ske, siger hun.

Hun fortæller samtidig, at hun er skuffet over træningscentret, som ikke har givet hende en formel undskyldning.

Ifølge Nyheter24 har træningscentret omtalt epsioden på deres Facebook-side. De skriver følgende:

"Vi er blevet opmærksomme på, at en træner er blevet politianmeldt. Vi vil afvente politiets efterforskning, men også undersøge hændelsen internt for at sikre at lignende ikke sker i fremtiden," skriver træningscentret.

Her kan du låne kassen - hvis du altså sender nøgenbilleder
Her kan du låne kassen - hvis du altså sender nøgenbilleder

Alexia fortæller, at hun i kølvandet på episoden har oplevet, at to piger, der træner i det samme center, har kontaktet hende og bedt hende om ikke at hænge centeret ud.

- Men jeg gør det ikke (står frem, red.) for at hænge centeret ud eller for egen vindings skyld. Jeg gør det heller ikke, fordi jeg er et offer, for jeg er ikke et fucking offer, siger Alexia og tilføjer:

- Et firma har et ansvar over for sine kunder. Jeg er skuffet, vred og helt utrolig krænket. Lignende episoder har fundet sted og sker på daglig basis. Det har flere piger efterfølgende henvendt sig til mig og fortalt. Der er dem, der ikke tør tale om det, men det gør jeg, og jeg står også gerne op for de andre.

Ifølge den svenske avis Aftonbladet er den pågældende træner blevet fyret og bortvist fra centret med øjeblikkelig virkning.

LÆS OGSÅ: 15-årig begik selvmord efter nøgenbilleder på snapchat

LÆS OGSÅ: Disse kvinder sender nøgenbilleder, hvis man lover én ting

LÆS OGSÅ: Fyr bad Linnea om nøgenbilleder - så sendte hun det perfekte svar

LÆS OGSÅ: Red Barnet hjælper unge med at få slettet nøgenbilleder

LÆS OGSÅ: Lærer sendte nøgenfoto af sig selv til ung elev

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx