Af Berit Hartung - 04/02-18 12:36

Flere omkomne: Tog er kollideret mellem Miami og New YorkFlere omkomne: Tog er kollideret mellem Miami og New York

Et passagertog er stødt sammen med et godstog i den amerikanske stat South Carolina på en strækning mellem Miami og New York. Den lokale sherif bekræfter, at to er døde og 50 kvæstet.

storybild

Et tog med 139 passagerer og otte besætningsmedlemmer kørte sammen med et godstog i South Carolina i det sydlige USA søndag.

Det skriver tv-stationen NBC på Twitter.

139 passagerer og otte besætningsmedlemmer befandt sig i det ene tog, da det midt om natten stødte sammen med godstoget i South Carolina. Det lokale politiet melder om cirka 50 tilskadekomne og to døde.

Godstoget var tilsynelandende afsporet, da Amtrak-toget med passagerer smadrede ind i det omkring halv tre om natten lokal tid. Sammenstødet fandt sted mellem Charleston Highway og Pine Ridge Road.

I en erklæring fra Amtrak lyder det:

'Amtrak tog 91, som opererer mellem New York og Miami, kom i kontakt med et CSX godstog omkring 2.35 am i Caye, South Carolina. Lokomotivet blev afsporet, og det gjorde nogle af passagervognene også. Der var otte besætningsmedlemmer og omkring 139 passagerer. Der er rapporter om kvæstede.'

Det er blot få dage siden, at et andet tog fra Amtrak med flere politikere om bord forulykkede i West Virginia, da det kørte ind i en skraldebil. Dengang var den prominente republikanske politikere Paul Ryan om bord.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fundet død i vandet ved slotspark
bt.dk
Lastbil brager direkte ind i 10-årig...
bt.dk
Stjernens skibrille-forklaring vakte...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx