Af SEBASTIAN BJERRING JENSEN - 15/05-17 09:49

Hunden Casper tog en kugle for sin ejerHunden Casper tog en kugle for sin ejer

Hunden er menneskets bedste ven, lyder den kendte vending, og det kan en amerikansk politibetjent i den grad skrive under på.

storybild

(Billede: Privat)

Hunden er menneskets bedste ven, lyder den kendte vending, og det kan en amerikansk politibetjent i den grad skrive under på.

Betjenten var fredag på arbejde, da han sammen med sin politihund Casper satte efter 46-årige Philip O'Shea, der lige havde begået et røveri. Røveren prøvede at flygte fra ordensmagten i sin bil, men kørte galt under forsøget. Derefter kom politiet og Philip O'Shea i en skududveksling, der kostede forbryderen livet. Ingen politibetjente blev ramt, men det gjorde deres firebenede ven til gengæld. Det skriver CBS NEWS.

Politihunden Casper tog nemlig en kugle for sin ejer, da patronerne susede rundt i luften. Casper blev hastebragt til et nærliggende hospital.

Allerede lørdag kunne Casper komme hjem igen. En video fra den lokale politikreds viser øjeblikket, hvor politihunden hentes fra hospitalet. Skudsåret kan man tydeligt se i den venstre hofte:

I den forbindelse udtalte en dyrelæge på stedet:

»Casper kom ind til os i går aftes efter at være blevet ramt af et skud i den venstre hofte. Han var stabil, da han ankom. Når vi først havde fastslået, at kuglen ikke havde skadet de indre organer, fortsatte vi med at fjerne kuglen kirurgisk,« sagde Michele Tucker, en Dyrlæge med Palm Beach Veterinary Specialists, ifølge CBS NEWS.

LÆS OGSÅ: Tragedie i USA: Familiens pitbull dræbte lille baby

LÆS OGSÅ: Lea så drenge sparke til hunde skoven: - Hvordan kan man behandle dyr sådan?

LÆS OGSÅ: Forskere: Kvinder der har hund får sundere børn

LÆS OGSÅ: Taler du med din hund eller kat? Så er du et klogt menneske

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Medie: Her blev Avicii fundet død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx