Af - 17/02-16 11:33

LISTE: 8 ting du KUN kan relatere til, hvis du er en bitter typeLISTE: 8 ting du KUN kan relatere til, hvis du er en bitter type

Prøver verden bevidst at gøre dit liv surt?

Bildstrecke im Grossformat »

Resting bitch face: Når ens neutrale ansigt ser gnavent ud.

Hvorfor, Gud! Hvorfor er alting altid imod mig?

Har du somme tider fundet dig selv råbe ovenstående i vilden sky, når du har fundet krummer i sengen, når din computermus er løbet tør for strøm, eller når din roommate har smidt postkassenøglen væk?

Giver det dig lyst til at begå koldblodigt mord på tilfældige forbipasserende med en sløv hækkesaks, når kalenderen siger mandag, og folk spørger om du er sur?

Så er du kongen af gnavpotteri. Her er 8 punkter, der bekræfter det:

Andres glæde suger livet ud af dig

Folks betingelsesløse kærlighed til, og jubelscener over, solskinsvejr, babybilleder og "livets mange muligheder" sætter en øjeblikkelig og permanent stopper for din glæde i det indeværende år. Intet får dig til at at hade tanken om at gribe dagen mere end de "carpe diem"-klovne, der opfordrer dig til til netop dette.

Folk, der ikke kender dig så godt, spørger tit, om du er sur

Med et påtaget selskabssmil svarer du gang på gang, at du bare er en af dem, der har resting bitch face (når ens neutrale ansigt ser gnavent ud, red.). Nej, du er ikke sur. Eller rettere: Du var ikke sur. Det er du nu.

Dit humør bliver påvirket af din egen stemme
Dit humør bliver påvirket af din egen stemme

Derfor bliver du sur når du er sulten
Derfor bliver du sur når du er sulten

Du hader biografer

Du elsker en god film. Du hader lyden af andre mennesker - for ikke at tale om lugten. Det værste? Folks overdimensionelle medbragte madpakker i biografen. Come on, hvis man er sulten, kan man gå på restaurant. Eller lægge sig til at dø. Du er er ligeglad.

Helvede er et sted, hvor folk går langsomt i vejen

Ikke hvis, men når du kommer i helvede, viser dette sig ikke i form af et ildsprudende lavaområde, men i form af et supermarked eller et snævert fortorv, hvor folk går i vejen. Og går langsomt i vejen. Gerne fire ved siden af hinanden. To med barnevogne. Én på krykker.

Du hader mandag

Andre mennesker hader mandag. Du hader mandag. Du hader mandag, som Kanye hader - well - alt.

Du undgår helst at tale med fremmede folk

Og dette ved altid at have høretelefoner på i offentligheden. Du kan heller ikke sige dig fri fra at have taget et falsk telefonopkald, hvor du med overentusiastisk interesse har spurgt ind til din mormors ve og vel.

Genial kaffebar: Tal pænt og få billigere kaffe
Genial kaffebar: Tal pænt og få billigere kaffe

7 gode råd: Sådan undgår du vinterdepression
7 gode råd: Sådan undgår du vinterdepression

Du undgår helst at tale med folk overhovedet

Heller ikke derhjemme. Hvorfor? Fordi andre mennesker generelt bare er irriterende. Hvis ikke du har for meget kontakt med folk er der kun dig selv at give skylden for krummerne i sengen, computermusen, der er løbet tør for strøm og postkassenøglen, der er forsvundet på tredje uge, og så gør det ikke noget, for hey, du er awesome.

Planlægning er det værste

Bryllup, fødselsdag og girls night out. Det lyder som en god idé, når det bliver planlagt. Seks måneder i forvejen. Men når datoen nærmer sig har du ærlig talt hellere lyst til at blive liggende i sengen. På den lyse side: Du er den spontane type, der sagtens kan vågne op i Vegas efter en ikke helt appelsinfri all-nighter på den lokale bar.

H/T Pretty52.com

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx