Af - 08/03-17 13:40

Trods voldsom bilulykke: Her gennemfører han sin romantiske planTrods voldsom bilulykke: Her gennemfører han sin romantiske plan

Amerikanske Jamacio Kimble fra Tennessee, USA havde planlagt det perfekte frieri til sin kæreste Kayla King på deres et års dag. Men inden det store øjeblik tog dagen en uventet drejning.

Jamacio Kimble havde netop forladt sin baseballtræning, og han var på vej hen for at købe blomster, før han skulle møde sin kæreste og deres venner i den lokale kirke.

Det skriver det amerikanske lokalmedie wbir.com.

Kimble nåede dog aldrig så langt. I sin bil var han ude for et voldsomt uheld, efter at vejene var blevet glatte på grund af uvejr i Tennessee onsdag den 1. marts. Han prøvede at korrigere køretøjet, men han endte med at køre ind i et hegn, og en del af en telefonpæl røg ind i bilen gennem vinduet.

Frieriet der overgår dem alle? Her får han Kristinas ‘ja’
Frieriet der overgår dem alle? Her får han Kristinas ‘ja’

På mirakuløs vist slap Kimble fra uheldet uden videre mén, men forslået og med skrammer måtte han på hospitalet. Dermed var den perfekte aften ødelagt.

Kayla King, nogle venner, familie og trænere besøgte Kimble på hospitalet. Men selv om aftenen ikke forløb, som Kimble havde regnet med, så var den aften - deres etårsjubilæum - den eneste rigtige dag at fri til kæresten.

- Hvis du ser på bilen, så var pælen på førersædet og passagersædet, og jeg kunne have været død på vejen hen for at spørge min drømmepige om at gifte sig med mig. Jeg tænkte, at jeg kunne have været død uden at stille det spørgsmål, så mens jeg endnu trækker vejret, så må jeg spørge hende, fortæller Jamacio Kimble til wbir.com.

Mand udfører sejt frieri i bilen: Tæt på at gå galt
Mand udfører sejt frieri i bilen: Tæt på at gå galt

En veninde til parret fangede Kimbles frieri på video, hvor man kan se en meget rørt Kayla King, der må hjælpe sin kæreste ned på knæ, selvom han er i smerte. Til gengæld blev det et ja.

Parret regner med at færdiggøre deres uddannelse, før de siger ja til hinanden. Og denne gang satser de nok begge på at nå helskindet i kirke.

LÆS OGSÅ: TV: Her hjælper Beyonce sin danser med at lave det perfekte frieri

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx